Детска градина Слънчева Усмивка - Вижте още

Детска градина Слънчева Усмивка

Частна детска градина "Слънчева Усмивка" разполага с три обширни помещения за игри и занимания, четири спални, лекарски кабинет, физкултурен салон, кухня със столова и просторен двор.
Детска градина Слънчева Усмивка

Целодневна детска градина “Слънчева усмивка”


За Нас

детска градина детска градина детска градина детска градина

Здравейте!

Скъпи родители, създадохме частна детска градина „Слънчева усмивка“ с много желание и любов към децата. В условията на напрегнато ежедневие, Вашето дете ще получи много внимание и грижи, спокойствие и знания. Ще дадем възможност на всяко дете да развие своя потенциал чрез система от знания и умения. Нашата частна детска градина предлага целодневно обучение в групи не по-големи от 6 до 8 деца.

Деца от всички националности и култури са добре дошли при нас. Ние говорим на Вашите езици: руски, английски и немски език.

В атмосфера близка до семейната и с помощта на квалифицирани служители, Вашето дете ще се интегрира в групите и новия му дом.


За градината

Целодневна частна детска градина „ Слънчева усмивка“ се помещава в уютна, триетажна сграда с ТЕЦ. Сградата е бивша резиденция и се намира в тих и комуникативен район в полите на Витоша. Разполага с три обширни помещения за игри и занимания, четири спални, лекарски кабинет, физкултурен салон, кухня със столова, санитарни възли (детски) и озеленен двор. Дворът е оборудван със съоръжения за безопасна игра (катерушки, люлки, пързалки, пясъчник).

детска градина

ЦДГ „Слънчева усмивка“ работи целодневно, от понеделник до петък, от 7,00 до 18,00. Всички официални празници са неработни и за градината.

 Целодневната частна детска градина се намира в кв. „Овча купел“, в близост до блоковете на БОДК на ул. „Монтевидео“ № 6, на удобно и достъпно място до кварталите – Горна Баня, Княжево, Манастирски ливади, Бъкстон, Борово, Павлово, Бояна, Красна поляна и Красно село.


Обучение

В центъра на работа на екипа в частна детска градина “Слънчева усмивка” стои детето с неговата психофизическа характеристика и неповторима индивидуалност. Образователните изисквания, регламентирани от МОМН, са водещо начало в работата на целия ни екип.

Частната детска градина работи по програма, утвърдена от МОМН.

детска градина

Адаптация

детска градина  

Адаптирането на детето в новата среда е строго индивидуално. Ако детето среща много трудности при този процес, а именно – организирано ежедневие, нови хора и т.н., то може малкият човек постепенно да посещава градината за по няколко часа дневно, а ако се наложи и съвместно с единия родител (или упълномощено лице).


Хранене

Храненето на детето е процес, който е важен за развитието му. Ето защо за нас не е безразлично с какво храним децата ви.

Децата се хранят четири пъти дневно, като храната се доставя всекидневно от „Детска кухня“. Осигуряваме храна, в която наличието на вредните за организма сол, брашно и мазнини ще са в минимални количества. По желание на родителите ще определим броя на безмесните дни с вегетерианско меню. Всеки месец се изготвя от специалист здравословно меню.

  детска градина

От скоро „Детска кухня“ предлага и изцяло БИО меню, което можем да предложим на децата Ви срещу допълнително заплащане.


www.sunandface.com
5 3