Кидс Артс  itemprop=

Кидс Артс

Kidsarts e сайт, посветен на развитието на таланти в детска възраст. Неговата основна цел е да улесни родителите и децата в намирането на подходящо творческо занимание и да превърне изкуството в част от живота на детето.
София, кв. Младост 1бул. Андрей Ляпчев 51

     Какво е kidsarts.bg? Kidsarts e сайт, посветен на развитието на таланти в детска възраст. Неговата основна цел е да улесни родителите и децата в намирането на подходящо творческо занимание и да превърне изкуството в част от живота на детето. Кой стои зад kidsarts.bg? Kidsarts e собственост на Kids Dreams Ltd., организация, създадена от любов към децата и посветена на пълноценното детско развитие и усмивки.      Какво съдържа kidsarts.bg? Кidsаrts е актуален каталог с възможностите и местата за творческа изява в цялата страна - с описание на дейността, график на заниманията, координати, снимки. Кidsаrts е инфогайд, подходящ както за деца, които обичат да пускат фантазията си в действие, така и за такива, които искат да се занимават сериозно с изкуство. Kidsаrts е помощник за намирането на информация за терапия чрез изкуство за деца с проблеми и увреждания и такива, лишени от родителска грижа. Кidsаrts е улеснение за родителите при търсене на художествени материали. Kidsаprts е гайд за летни /зимни/ школи и лагери, уъркшопи и пленери. Кidsarts е среща с личности, които пропагандират ползата от заниманията с определен вид изкуство и свободата да изразят себе си по нестандартен начин. Кidsаrts са новини и събития, свързани с концерти, мероприятия и пленери, в които участват деца. Кidsаrts е представяне на бъдещите звезди на родното изкуство. Кidsаrts е галерия от снимки, изпратени от родители на деца таланти и техните творби. Кidsаrts е информация за инициативи, организирани от неправителствени и други организации с благородна цел. Кidsаrts – е извор на интересни идеи за изработката на различни произведения на приложното изкуството в рубриката СРЪЧКОВЦИ. Кidsаrts е начин за популяризиране на дейността на школи и неправителствени организации, като им предоставя възможност, освен задължителните координати, да имат своя собствена подстраница с информация и снимки, както и да подават материали за техни събития – концерти, обучения, които да влязат в новините по категории и т.н. Kidsarts е верен приятел и с радост ще се включи със съвет към посетителите на сайта или съдействие на организаторите на други инициативи с благородна цел.     

Мнения за Кидс Артс


The company has no review.

Напиши мнение за Кидс Артс


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.