Частна професионална гимназия по мениджмънт и бизнес администрация ХЕЛИОС 2000  itemprop=

Частна професионална гимназия по мениджмънт и бизнес администрация ХЕЛИОС 2000

Създадено 1993 год. Прием след 7, 8 и 9 клас. Интензивно изучаване на английски или немски език. Солидна икономическа подготовка и обучение по компютърни технологии. Специалности: - Стопански мениджмънт - Икономика, управление и финанси на
София, ул."Майор Юрий Гагарин" №16





Създадено 1993 год. Прием след 7, 8 и 9 клас. Интензивно изучаване на английски или немски език. Солидна икономическа подготовка и обучение по компютърни технологии. Специалности: - Стопански мениджмънт - Икономика, управление и финанси на търговията - Банково, застрахователно и осигурително дело Обработка на икономическа информация (с програмиране). Диплома за средно образование и свидетелство за професионална квалификация.

Частна професионална гимназия по мениджмънт и бизнес администрация ХЕЛИОС 2000 - отрасли:


Наука и Образование, Частни Училища,

Мнения за Частна професионална гимназия по мениджмънт и бизнес администрация ХЕЛИОС 2000


The company has no review.

Напиши мнение за Частна професионална гимназия по мениджмънт и бизнес администрация ХЕЛИОС 2000


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.