Термобилд 09 ЕООД - Вижте още

Термобилд 09 ЕООД

Термобилд 09 полагане на топлоизолация,хидроизолация,доваршителни ремонти. Вече четири години предлагаме най доброто качество на най -добрите цени с топлоизолациите на "CERESIT", "MAPEI" и други водещи марки.
Термобилд 09 ЕООДТермобилд 09 ЕООДТермобилд 09 ЕООД


За нас:

ТЕРМОБИЛД е специализирана компания за поставяне на Топлоизолационни и Хидроизолационни системи, работеща изключително с CERESIT.Услуги :

 Термобилд 09 ЕООД Термобилд 09 ЕООД Термобилд 09 ЕООД

Термобилд 09 е основана през месец април 2009г. в град Пловдив

Вече четири години предлагаме най доброто качество на най -добрите цени с топлоизолациите на "CERESIT", "MAPEI" и други водещи марки.

Фирмата разполага с ново собствено скеле сертифицирано по "ISO"9001\9002 което отдаваме и под- наем.

  • Топлоизолация
  • Хидроизолация
  • Ел. услуги
  • Доваршителни ремонти

Термо Билд е решението за Вашият дом, когато желаете да сложите край на високите разходи запазвайки топлината през зимата и спирате горещината през лятото.Ceresit :

Ceresit се гордее с повече от 100-годишни традиции.

Огромният успех на Ceresit – днес вече световноизвестна марка, започва още в началото на миналия век от продукт, с помощта на който бетонът и циментът стават водонепропускливи – т. нар. Ceresit уплътнител.

При използването на най-съвременни технологии и с фокус върху защитата на сгради, полагането на плочки, заздравяването на подове и повърхностната защита, днес Ceresit предлага висококачествена и внимателно подбрана гама продукти, системи и услуги за строители и майстори, полагащи плочки – нашите основни потребители.

 Термобилд 09 ЕООД


Скелета :

Термобилд 09 ЕООД отдава ново рамково скеле под наем. Предлагаме доставка на скеле и строителни материали до вашия обект . Монтаж и демонтаж на скеле.

Цената се определея в зависимост от квадратите и срока на ползване.
4.6 11