Топлоизолации на сгради, изолации чрез алпинисти

Областни градове

Пловдив
Фирма КИНТРЕЙД ЕООД е създадена през 1996г. с основна дейност внос на полимери. От 1998г. фирмата продава на българския пазар фолио от разпенен полиетилен. През 2004г. е построен новият завод за производство на разпенен полиетилен.

"Изотрон инженеринг" ООД е строителна компания с повече от 12 години опит строителството и предоставяме на партньорите си комплексни решения при изграждане на обекти в цялата страна.

ХИДРОИЗОЛТПЛАСТ ЕООД извършва следните строителни услуги: - Хидроизолации с български материали - Хидроизолации с вносни материали - Тенекеджийски работи по покриви;

Строителна фирма БОБЪР е създадена през 1992г. от инж. Цеко Манасиев и инж. Цеца Манасиева. Предмет на дейност-строителство, основни строителни ремонти, реконструкции, метални конструкции, сухо строителство, обзавежданепо проект на клиента. Работим с професионалисти и качествени материали.

Великов Л ЕООД е основана през 1992г. Фирмата е дистрибутор на Велукс - покривни прозорци, Tegola Canadese - битумни керемиди, BRAMAC - бетонови керемиди и покривни системи, KNAUF - гипсокартон и др. Нашата фирма продава и монтира покривни прозорци не само в София и областта.

Русанов панели 83 ЕООД предлага дистрибуция на сандвич панели в България . Работим със заводи във България, Румъния, Гърция.

София
Д-А 11 ЕООД е фирма, която се занимава с всякакви вътрешни и довършителни ремонти. Имаме дългогодишен опит и сме специалисти в областта на усвояването на тераси и балкони, комплексната услуга "Кърти Чисти Извозва" и всички довършителни работи! Преустройства на жилища, покриване и

Таг Сървисес ЕООД предлага: Топлоизолация, звукоизолация, хидроизолация, пожарозащита; Внос, дистрибуция и търговия със строителни материали и изолации ROCKWOOL, ISOVER; Сухо строителство; Ремонт и реконструкция на всякакъв вид сгради и строителни обекти; Инженерингова дейност.

К-Екстрийм ЕООД - 3Д ТАВАНИ и 3D ОПЪНАТИ СТЕНИ с фотопечат! Огледални опънати тавани, светещи тавани с диодно осветление, фигуративни опънати тавани със светещи профили. Художествени декоративни опънати тавани с картини, тавани Звездно небе.

Фирма Доел-рент ЕООД е създадена през 2016 година в град Бургас.Разполагаме със специализирани кадри в областта на изграждането на мобилни кули, фасадни скелета и височинни работници.

Топлоизолации на сгради, изолации чрез алпинисти


Външните топлоизолации на сградите са изключително важни за съхранение на топлината в дома ни. Поставянето на изолации е отговорен процес по икономия на енергията. С намаляване на разходите за отопление, чрез полагане на външна изолация, ние не само добавяме допълнителни средства към семейния портфейл, но и намаляваме замърсяването на околната среда, намалявайки нуждата от производствени мощности която да произведе тази енергия.

Материалите за външна изолация са много на вид и всеки се характеризира с различни топлоизолационни качества. Полагайки изолация на домът си, било то изолация на жилищен блок, или къща, използвайте винаги най-новите и модерни технологии, това ще гарантира максимална икономия на енергия за отопление.

В някои случаи когато става дума за жилищен блок, но не всички живеещи в блока могат да си позволят чисто финансово, полагането на изолация, може да използвате алпинисти за поставяне на топлоизолация. Техния метод позволява посредством въжета спуснати от покрива на сградата, да достигнат вашия дом и да положат топлоизолация само там където е нужно. Разбира се най-изгодно, както икономически, така и енергийно, е да се направи топлоизолация на цялата сграда, чрез масивно външно скеле или различни повдигащи платформи.


Изолационни материали - студ и топлина , Каменна вата , Саниране на сгради , Стъклена вата , Топлоизолации от стиропор , Топлоизолации от фибран , Топлоизолация - Неопор - BASF , Топлоизолация EPS
Прочети повече
Затвори

Партньори