Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..

Интергрейд ЕООД - Вижте още

Интергрейд ЕООД

Интергрейд ЕООД извършва следните услуги: Отпушване на канали и тръби, Отпушване на кухненски мивки, Отпушване на тоалетни чинии и клекала, Отпушване на сифони в бани, Отпушваме канали от всякакъв тип в София и региона.
Интергрейд ЕООДИнтергрейд ЕООДИнтергрейд ЕООД


Интергрейд ЕООД
експресно отпушване на канали, сифони, тоалетни и мивки с професионална техника


За нас:

Фирма Интергрейд ЕООД предлага на своите настоящи и бъдещи клиенти експресно отпушване на канали, сифони, тоалетни и мивки с професионална техника. Освен това, нашата фирма се е специализирала в точната диагностика на всякакви водопроводни и канализационни системи, без значение от техния вид, възраст .

Интергрейд ЕООД Отпушване на канали, отпушване на тоалетни, отпушване на сифони, отпушване на мивки, отпушване и продухване на хоризонтални и вертикални щтрангове.

Отводняване и отпушване на канали на професионални кухненски помещения.Вероятно вече сте опитали да се справите с проблема сами.

В действителност на пазара в момента има много продукти, обещаващи добър изход в борбата с отпушването на канали. Някои от тях дават добър резултат но за кратко.

Истината е, че в повечето случаи, те действат като катализатори за запушването на канала. В нашата практика, до голяма степен от случаите на които сме се отзовавали са такива. Ние сме от София, разполагаме с добре обучени кадри занимаващи се от дълго време с отпушване на канали, а също така и с изграждането на нови ВиК инсталации.

Разполагаме с иновативна техника за машинно отпушване на канали. Нашите служители са креативни,и подхождат с голямо внимание, стремейки се максимално чисто да извършат услугата.


Услуги:

  • Отпушване на тоалетни
  • Отпушване на мивки
  • Отпушване на шахти
  • Отпушване на щрангове
  • Абонаментно отпушване на канали
  • Доставка на вода


Отпушване на канали:

Интергрейд ЕООД Нашата фирма разполага с опитен персонал и професионално оборудване за отпушване на канали. Работим с професионални пружини за отпушване на канали на фирма Rothenberger.

С тях вадим парцали, косми и други причинители на запушвания на канали. Използваме ги също за отпушване на канали на мивки ,отпушване на сифони, отпушване на тоалетни, отпушване на водосточни тръби и други.

Отпушваме канали и с помпа за високо налягане /URACA/ с налягане от 150 бара и 230 литра вода в минута.

Професионалната техника ни позволява да отпушим вашия канал буквално за минути. 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.Изпомпване и почистване на септични ями, шахти и други:

Фирмата има различни по големина камиони за изпомпване и почистване на септични ями: 5 ,7и 13м3. Когато вашата септична яма прелива и се намира на тясна улица нашият малък 5 м3 камион ще свърши работа без излишни усложнения по изпомпване и почистване. Ако септичната Ви яма е с по-голяма дълбочина (8-10 и повече метра) ще разрешим проблема с 7 м3 камион по изпомпване и почистване. Ако пък сте предприятие и имате нужда от изпомпване и почистване на голяма септична яма на помощ идва 13 м3 камион. Стремим се винаги да работим бързо и чисто.

Имаме дългогодишен опит в работата с тежки и леки машини във ВиК бранша и изпомпване и почистване на септични ями е един от проблемите с който се справяме с лекота.


Видеодиагностика на канали:

Интергрейд ЕООД Видеодиагностиката е за проблемни канали или канали, които се запушват често.

С видеодиагностика ние ще видим причината за честите запушвания. Най-често срещаните проблеми, в които се налага видеодиагностика на канали са: разместен канал, сплескана PVC тръба, твърди отпадъци от бетон, камъни, тухли и др.,прораснали корени в канала.

След направената видеодиагностика на канала ще ви бъде предоставен запис показващ проблемните участъци на канала.

Чрез видео диагностика се определя дали тръбата не е смачкана, пробита, дали не се е получило разместване на тръбите на местата, където се съединяват една в друга или друга причина, за запушването на каналите.Виж още на www.otpushvakanali.com

Интергрейд ЕООД - отрасли:


Услуги, ВИК Услуги, Отпушване на Канали,

Видео от Интергрейд ЕООД


Видеодиагностика на канализация - видео 1

Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..