Автошколи, шофьорски курсове, обучение на шофьори

Областни градове

Търговище
"Автошкола ВЕА е частен образователен център, който работи в обучението на водачи.Курсистите получават :необходимите знания за правилата за движение, както и навици за работа с уредите за управление на автомобила. ридобиват реални навици на управление при определени условия.

Автоцентър "МИЛЕКС" е с голям опит в обучението на кандидат-шофьори. Познат е още като автошкола "СЛАТИНА" към бившето ОСО. Автошкола Милекс предлага шофьорски курсове категория B. Изпити за правоспособност възстановяване на контролни точки обучение на хора с частични увреждания и

Автошкола Експрес - В Ви предлага шофьорски курсове за лек автомобил - категория "В". Той се състои от ТЕОРЕТИЧНИ ЗАНЯТИЯ и ПРАКТИЧЕСКА ЧАСТ.

Автошкола 73 ЕООД е създадена през 1991г., под името ЕТ Цветанов С-63. През 1994 г. започва обучение със автомобили внесени от запад, а от 1996г. единствената школа запачнала теоретично обучение на водачи. Фирмата предлага обучение по всички видове категории.

Автошкола Деми Мото е с основен предмет на дейност Организиране и провеждане на шофьорски курсове категории AM, A1, A2, A, B и С на територията на град София. Обучението се извършва от високо квалифицирани инструктори, с богат опит и внимателен индивидуален подход.

Организиране и провеждане на шофоьорски курсове за категори В и М. Инструктор – Милчо Крумов. Автошкола - Милчо Крумов предлага задълбочена теоретична и практическa подготовка, Опреснителни часовe по кормуване, Възстановяване на контролни точки, Изпити пред ДАИ.

53 години фамилията ни обучава водачи на МПС. Вече 28 години сме на ул. Дойран -2 В учебен център Тотов 95 ООД се обучават кандидат шофьори от категории: В, С и М.Провежда се обучение на водачи лишени от свидетелство за правоуправление по чл. 157, ал. 5 от ЗДП (за липса на контролни

Автошкола Станоев ЕООД организира и провежда шофьорски курсове на територията на град София и областта. Автошкола Станоев ЕООД е основана през 1999 г. Основната и дейност е обучение на водачи на МПС.

Гоце Делчев
Автошкола ЖОРО АУТО предлага теоретична и практическа подготовка за шофьорски курсове за всички категории. Обучението се извършва от високо квалифицирани инструктори, с богат опит и внимателен, индивидуален подход към всеки обучаем. Автошкола ЖОРО АУТО разполага с модерен, комфортен и

Автошкола МИТЕВ предлага теоретично и практическо обучение за категории А, А1, А2, В, ВЕ, С, СЕ. Предлагаме и опреснителни или допълнителни часове и курс за възстановяване на точки .

Автошколи, шофьорски курсове, обучение на шофьори


Автошколите в страната предлагат обучение на кандидат шофьори от всички възрасти. Категориите за управление на автомобили и като цяло на МПС са разнообразни и покриват обучение и издаване на свидетелство за правоуправление за всички видове моторни превозни средства.

Шофьорските курсове са съобразени с времето в което курсиста може да шофира, а цените и методите за плащане съобразени с всеки кандидат шофьор. Обучението на нови шофьори включва както практическа част така и теоретична. Познаването на закона за движение по пътищата е жизнено важно обучаващите се шофьори да излязат готови в пътното движение и да се гарантира тяхното безопасно шофиране. Атошколите предлагат комплексни решения за курсисти желаещи, не само да притежават свидетелство за управление на автомобил, но и това те да получат умения и знания гарантиращи тяхната безопасност като участници в пътното движение.

В днешно време се спекулира много с това, какво образование получават младите шофьори, за това подбирайте внимателно автошколите за Вас или вашите деца. Разгледайте автопарка с който разполагат, проучете внимателно историята на всеки обучаващ и не вземайте винаги в предвид най-ниската цена при избора си за на шофьорски курсове. Авторитетните и големи автошколи разполагат със собствени база за обучение на теорията относно научаването на закона за движение по пътищата. Те разполагат и с богат избор от учебни автомобили, така че да изберете най-подходящия за Вас.


ADR , ADR курсове , Автошколи , Инструктори , Курсове за шофьори , Шофьорски курсове
Прочети повече
Затвори

Партньори