Областни градове

Стара Загора
Висококачествени и надеждни Кърти Чисти Извозва и Хамалски услуги в Стара Загора на топ цени.

Извозване на стари мебели в София. Преместване на дома. Почистване на мазета и тавани. Хамали Стоянов е специализирана фирма за извозване на стари мебели от жилища в София до депо за отпадъци.

Дупница
Венци Груп от години предоставя на своите клиенти надеждни и качествени услуги в областта на канализацията и хамалските услуги. Обхватът на дейностите ни обхваща ключови райони Благоевград, Кюстендил, Дупница и Сапарева баня.

КОНСТРУКТ БГ – гр. Плевен (тел. О883-398199 и 0887-528781) предлага: – транспортни услуги на мебели и всякакъв друг вид товари – до 2 тона; - превоз на багаж и покъщнина; - преместване; - транспортни услуги; - транспорт; – монтаж на мебели; - демонтаж на мебели; – хамалски услуги

София
Фирма "БЕНТО" ЕООД е основана през май 2004 г. със седалище в гр. София. За времето на своето съществуване фирмата се доказа като сериозен партньор и коректен изпълнител на услуги в дейности като преместване, оборудване и ремонт на офиси и жилища.

Транспортни услуги с бордови камион с падащ борд дължина 7. 10м, шир. 2. 45м, вис. 2. 65м до 4 тона. Превозване на багажи, строителни материали, машини и всякакъв вид стоки и товари. Предлагаме и хамалски услуги с бордови камион с падащ борд с размери : 7. 10м, шир. 2. 45м, вис. 2. 65м .

Ние сме компания, занимаваща се основно с хамалски услуги и всички свързани с тях дейности. Разполагаме със сплотен екип, готов да реагира по всяко време на всяка нужда на своите клиенти.

Хамали Грийн ще ви предложат качествени услуги в областта на транспортните услуги в град София и страната. Хамалските услуги в София, които предлагаме са безупречно и бързо решение за вашето преместване.

София
Фирма Извозване.com събира и извозва отпадъци, изнася на депо с камион за смет, както и изхвърляне на стара мебел, разчистване на градини и дворове.

Всички дейности по почистване се извършват от нашите висококвалифицирани служители. Всички те са в активна трудова възраст, с високо чувство за отговорност и професионален опит. Нашите служители са най-ценният ни ресурс и най-голямата ни реклама.

Хамалски Услуги


Прочети повече
Затвори

Партньори