Последни новини


Кои са основните видове осветителни тела

Виж още..

Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Виж още..

Натурална грижа за кожата с флоралните води на Eterika

Виж още..

Частен Професионален Колеж „Международни услуги за охрана и сигурност”   itemprop=

Частен Професионален Колеж „Международни услуги за охрана и сигурност”

Частен професионален колеж Международни услуги за охрана и сигурност започва дейността си от учебната 2013-2014 година с професионално обучение в дневна и в задочна форма. Колежът разполага с материална база,оборудвана с всички необходими средства за провеждането на обучение по охрана.
София, ж.к.Свобода, ул.Народни будители 2

#slider, #slider img, #slider1, #slider1 img { min-height:139px !important} За колежа "ESSE QUAM VIDERI" – "БЪДИ, ВМЕСТО ДА КАЗВАШ, ЧЕ СИ" Частен професионален колеж „Международни услуги за охрана и сигурност” започва дейността си от учебната 2013-2014 година с професионално обучение в дневна и в задочна форма, след завършено средно образование, по следните професии и специалности: Професия „Охранител”, специалност „ОРГАНИЗАЦИЯ НА ОХРАНИТЕЛНАТА ДЕЙНОСТ” Професия „Парамедик”, специалност „ТРАНСПОРТИРАНЕ НА ПОСТРАДАЛИ И БОЛНИ ХОРА, ОКАЗВАНЕ НА ПЪРВА ПОМОЩ И АСИСТИРАНЕ НА ЛЕКАРЯ В СПЕШНАТА ПОМОЩ” Професия „Спортен масажист”, специалност „СПОРТЕН МАСАЖ” Професия „Инструктор по фитнес”, специалност „ФИТНЕС” Професия „Треньор”, специалност „По вид спорт – СПОРТНА СТРЕЛБА” Професия „Треньор”, специалност „По вид спорт – КАРАТЕ-КИОКУШИН” Професия „Треньор”, специалност „По вид спорт – ДЖУ ДЖИЦУ” Колежът разполага с материална база, оборудвана с всички необходими средства за провеждането на съобразен с държавните образователни изисквания качествен учебен процес. Нашите преподаватели са с висока научна подготовка и богат професионален опит, успешно реализирани в своите професии. Това са нашите гаранции за осигуряване на обучение с европейско качество и впоследствие – гаранции за успешна професионална реализация на нашите колежани. Намерението ни е да увеличаваме броя на професиите и специалностите, по които ще осигуряваме професионална подготвка, както и да постигнем акредтиране на колежанските специалности към висши учебни заведения и университети, които осъществяват прием по специалности от съответните професионални направления. Ние работим за постигането на следните цели: Осигуряване на висока професионална квалификация на нашите колежани, която да им дава увереност и самочувствие в процеса на тяхната професионална реализация и да създаде предпоставки за успешно адаптиране към работната среда. Създаване на конкурентни специалисти с перспективи на националния и международния пазар на труда. Създаване и повишаване на мотивацията у бъдещите специалисти за придобиване на по-висока степен на образование и за учене през целия живот. Осигуряване на преход между професионалното обучение след завършено средно образование и обучението в системата на висшето образование. Преподавателите и ръководството на Частен професионален колеж „Международни услуги за охрана и сигурност” имат амбицията да постигнат висока степен на доверие у потребителите на образователни услуги, като се отнасят с внимание и грижа към всеки колежанин и осъществяват реално и с висока степен на отговорност дейностите по професионално обучение и подготовка, водени от девиза на колежа: ESSE QUAM VIDERI

Частен Професионален Колеж „Международни услуги за охрана и сигурност” - отрасли:


Наука и Образование, Охранителни услуги, Спортни Школи, Колежи,

Мнения за Частен Професионален Колеж „Международни услуги за охрана и сигурност”


The company has no review.

Напиши мнение за Частен Професионален Колеж „Международни услуги за охрана и сигурност”


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Кои са основните видове осветителни тела

Виж още..

Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Виж още..

Натурална грижа за кожата с флоралните води на Eterika

Виж още..