Последни новини


Какво представлява процесът на бизнес симулация?

Виж още..

Въздействието на минималистичния дизайн в офис интериора

Виж още..

Ефективност и устойчивост: Бъдещето на селскостопанската техника

Виж още..

Дезинфекционна станция ООД  itemprop=

Дезинфекционна станция ООД

Осигурява ПРЕПАРАТИ за битова употреба срещу гризачи и насекоми. Предлага услуги по ДЕРАТИЗАЦИЯ, ДЕЗИНФЕКЦИЯ и ДЕЗИНСЕКЦИЯ. 0878908087
Дезинфекция - унищожаване на патогенни микроорганизми Дезинсекция - унищожаване на битови инсекти Дератизация - унищожаване на битови гризачи Дезинфекция - извършва се чрез опръскване с воден разтвор на широкоспектърен дезинфектант. Дезинсекция - унищожаване на вредители (пълзящи и летящи инсекти) в дома, офиса, заведения за хранене и др. - мониторинг на обработваните площи - служителите на фирмата извършват еднократни обработки по домове и офиси срещу бълхи, мухи, хлебарки, дървеници и гризачи - фирмата сключва абонаментни договори срещу всички видове вредители Дератизация - обработка на гризачи в помещения - обработка на гризачи в открити площи - обработка на канални шахти След обработката служител на фирмата издава документ потвърждаващ извършените мероприятия съгласно НАРЕДБА N3 от 24.01.2005г. за условията и реда за извършване на дезинфекции, дезинсекции и дератизации издадена от МЗ, обн. ДВ бр. 12 от 04.02.2005г.

Дезинфекционна станция ООД - отрасли:


Дезинфекция,

Мнения за Дезинфекционна станция ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Дезинфекционна станция ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Какво представлява процесът на бизнес симулация?

Виж още..

Въздействието на минималистичния дизайн в офис интериора

Виж още..

Ефективност и устойчивост: Бъдещето на селскостопанската техника

Виж още..