Основно Училище Иван Вазов  itemprop=

Основно Училище Иван Вазов

Преподавателският екип в Основно училище „Иван Вазов“ сме поставили ученикът в центъра на учебния процес, защото училището съществува заради детето – учители и деца се обединяват за съвместно решаване на проблеми, а не за едностранно въздействие. Обучението на деца от І до VІІ клас
Видин, ул. Цар Симеон Велики 101

За нас В Основно училище „Иван Вазов“ ученикът се поставя в центъра на учебния процес, защото училището съществува заради детето – учители и деца се обединяват за съвместно решаване на проблеми, а не за едностранно въздействие. Обучението на деца от І до VІІ клас стимулира личностното им развитие, изгражда у тях самочувствие и принадлежност към определена общност, комутативни умения и уважение към знанието. В нашето училище е създадена такава учебна организация, която дава възможност на всяко дете да преживее своя успех и то не еднократно. ОУ "Иван Вазов" - Видин Историята на V-то основно училище „Иван Вазов“ гр. Видин започва на 1 септември 1962 година. 50 години родолюбиви българииотличнипрофесионалиститворятисториятананашетоучилище… Мисия и цели Нашата мисия е да формираме личности с висока общообразователна подготовка и култура, с яркоизразено гражданско съзнание и поведение, способни за ефективна европейска реализация.

Основно Училище Иван Вазов - отрасли:


Наука и Образование, Основно Училище, ОУ,

Мнения за Основно Училище Иван Вазов


The company has no review.

Напиши мнение за Основно Училище Иван Вазов


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.