Частни езикови школи ТИТ - Вижте още

Частни езикови школи ТИТ

Вече 25 години частни езикови школи ТИТ професионално удовлетворяват нуждите на българския пазар по отношение на качествено чуждоезиково обучение по английски, немски, испански, италиански и руски език. В учебната програма на школи ТИТ са включени занимания по български език и математика
Частни езикови школи ТИТЧастни езикови школи ТИТ

Частни езикови школи ТИТ
Вече 25 години частни езикови школи ТИТ
професионално удовлетворяват нуждите на българския пазар по отношение на качествено чуждоезиково обучение по английски, немски, испански, италиански и руски език.

В учебната програма на школи ТИТ са включени занимания по български език и математика за кандидат-гимназисти както и подготовка за 1-ви клас на деца от предучилищна възраст.

Характерно за обучението в частни школи ТИТ е целенасоченото, индивидуално подготвяне на обучаемите. Работата в малки групи позволява изграждане на творческа среда за самите курсисти. Всеки обучаем е уникален, индивидуален обект на занимание, до постигане на крайната цел – максимален резултат за съответното ниво или тестова степен.

Нашите ученици, след успешно полагате
на международни изпити и тестове, продължават академичното си образование в България, Англия, Германия, Швейцария, Холандия, САЩ, Испания, Италия и Япония. През последните 3 години и половина сред завършилите възпитаници на школи ТИТ има представители в преподавателските среди на няколко университета в Англия и САЩ.

Школа ТИТ предлага и индивидуални занимания, съобразени с личностните нужди и академичните изисквания на всеки обучаван.

Като поредно преимущество в обучението в частни школи ТИТ е професионалното и балансирано съчетание на материално-техническа базар умела работа на квалифицирани преподаватели и изключително разумни цени.

Частни езикови школи ТИТ

Частни езикови школи ТИТ - отрасли:


Наука и Образование, Езикови Школи, Учебен център,