Колеги Авто 2 - Вижте още

Колеги Авто 2

Автошкола Колеги авто 2 предлага обучение на водачи - кат. М,В,С,С+Е. Курсовете се провеждат в удобно за курсистите време на конкурентни цени. Предлагат се безплатни учебници. Обучението се извършва от квалифицирани инструктори с дългогодишна практика.
Колеги авто 2Колеги авто 2 Колеги Авто 2


Автошкола Колеги авто 2 предлага теоретична и практична подготовка за шофьорски курсове - кат. М,В,С,С+Е в град Хасково. Колеги Авто 2Обучението се извършва висококвалифицирани специалисти с дългогодишен стаж, педагогически опит достойни да работят във фирмата, които всеотдайно и отговорно упрaжняват тази нелека професия, а именно професията инструктор.

Фирмата предоставя съвременни средства за Вашето теоретично обучение – компютърно обучение и мултимедийно онагледяване на Закона за движение но пътищата.

Шофьорските курсове се провеждат в спокойна среда и педагогически методи даващи лесно и бързо усвояване на безопасното управление на автомобила, водещо до високи резултати на изпитите. Курсовете се провеждат в удобно за курсистите време на конкурентни цени.

Предлагат се безплатни учебници. Обучението се извършва от квалифицирани инструктори с дългогодишна практика.За контакти:
Георги Арабаджиев - 0878 556 670
Георги Георгиев - 0888 263 067

Колеги Авто 2 - отрасли:


Автошколи,
3.5 8