ВТГ Георги Раковски  itemprop=

ВТГ Георги Раковски

Варненска търговска гимназия Георги Стойков Раковски предлага икономическо обучение и подготовка на ученици за малкия и среден бизнес. Гимназията е разположена в центъра на град Варна.
Варна, Бул. Княз Борис I № 55

За нас Варненска търговска гимназия "Г. С. Раковски" подготвя кадри за малкия и средния бизнес в града и региона. Гимназията е притегателен център за много млади хора, изправени пред своя професионален избор, убедени че тук ще получат добро образование и възможност за добра професионална реализация. Най-голямото богатство на училището са неговите възпитаници, които доказват своите умения и знания на всички равнища в икономическото пространство на страната и в света. Гимназията не е само една от професионалните гимназии на Варна , тя е лицето, центърът на средното икономическо образование в региона от 1904 година и до днес. В духа на образователната реформа училището работи по образователни проекти, насочени към приобщаването на професионалното ни образование и изискванията на Европейския съюз. Това са Българо-австрийски образователен проект, програма Phare, програмите на Джуниър Ачийвмънт.

ВТГ Георги Раковски - отрасли:


Наука и Образование, Профилирана Гимназия, ПГ,

Мнения за ВТГ Георги Раковски


The company has no review.

Напиши мнение за ВТГ Георги Раковски


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.