Sofia Makeup Studios - Вижте още

Sofia Makeup Studios

Салон за красота , Масаж, Козметика и продукти за красота. При нас в Sofia Makeup Studios ще получите всичко това на достъпни цени и с отлично обслужване! Отстранете напрежението със серия от релаксиращи масажи.
Козметични и фризьорски услуги София

Добре дошли в безкрайния свят на красивите процедури!

Козметични и фризьорски услуги София

Ние сме сплотен екип от любители на естествената красота. За нас външният вид е персонален избор и начин на живот. Стремим се да извеждаме на преден план най-забележителните черти от характера на всеки наш клиент, комбинирайки личните предпочитания с финалните щрихи на перфектната визия. За нас красотата е скрита у всеки, който има очи, за да я види. Най-важните елементи от нашата работа са доброто настроение, усмивката и персоналния подход.

Ние ще се погрижим за перфектното състояние на вашата прическа, ще изрисуваме с удоволствие вашия маникюр и педикюр, ще ви помогнем да отморите с релаксиращ масаж или да подмладите кожата си с помощта на една от десетките ни процедури.

Доверете се на нашата професионална оценка, докоснете се до жадувания външен вид!

Услуги

Фризьорство

Нашите професионалисти ще оформят за Вас прическа, на която всяка филмова звезда би завидяла! Горещо червено, небрежно русо или шоколадово кафяво? Стилът избирате вие, професионалните услуги поверете на коафьорите от Sofia Makeup Studios!

Маникюр и педикюр

Стилната дама ще познаете по перфектния маникюр! Подарете на ръцете си любим цвят, запечатан в незабравими нокти. За гладка и сияйна кожа изберете терапия с парафин. Ако сте почитатели на дълготрайния и бляскав маникюр, то гел лакът

Масажи

Сбогувайте се с напрегнатото ежедневие с помощта на релаксиращ масаж. За вашия комфорт сме приготвили дълъг списък от стандартни и екзотични процедури, които ще ви отведат далеч от градския шум и забързания начин на живот. Класически масаж,

Козметика

Сбогувайте се с малките следи, които времето оставя върху вашата кожа. За да възвърнете сияйния блясък и безупречния външен вид, извикайте на помощ специалистите на Sofia Makeup Studios. Магията ще постигнем с професионалната помощ на GUINOT.

Козметични и фризьорски услуги София Козметични и фризьорски услуги София Козметични и фризьорски услуги София Козметични и фризьорски услуги София Козметични и фризьорски услуги София Козметични и фризьорски услуги София Козметични и фризьорски услуги София

Грим

Посрещнете специалния повод с магнетичен поглед, алени устни и изваяни скули. Гримьорите на Sofia Makeup Studios ще провокират интереса на всяка дама с експертна консултация и подбор на правилните цветове. Ако желаете макиаж, който ще изрисува най-женствените черти на вашето лице.

Епилация

Всяка екзотична почивка започва с безупречно гладка кожа. Експертите от Sofia Makeup Studios предлагат на вашето внимание своите копринени услуги, с които ще се почувствате като фотомодел. Изберете своя предпочитан метод за епилация, доверете се на професионалните ни.

Професионални продукти

Родени от същата философия като грижа за кожата, продуктите на Kevin.Murphy са леки, създадени да осигуряват ефективност, сила и дълготрайност.

Витамините и аминокиселините възстановяват повърхността на косъма, изтъняването на косата и предотвратяват заплетените краища.

Козметични и фризьорски услуги София