ЕСТЕТИКА 2009 ЕООД  itemprop=

ЕСТЕТИКА 2009 ЕООД

ЕСТЕТИКА 2009 ЕООД е ЛИЦЕНЗИРАН ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ който организира следните курсове - курс по маникюр, курс по педикюр, курс по фризьорство, курс по готварство и други професии.
София, ж.к. Стрелбище, ул. Златни врата 15

ЕСТЕТИКА 2009 ЕООД Лицензиран център за професионално обучение ЕСТЕТИКА 2009 ЕООД организира следните курсове: Фризьор Маникюрист-педикюрист Козметик Курс по масаж Курс по грим Готвач Хлебар-сладкар Ресторантьор Хотелиер Сервитьор-барман Озеленител Цветарство Компютърни науки Компютърни курсове Английски език Бизнес Английски Център за професионално обучение към ЕСТЕТИКА 2009 ЕООД притежава 2 собствени учебни бази, разположени в град София. Първата се намира в ж.к Надежда, бул. Ломско шосе 129. Тя е лесно достъпна и е на 2 минути от Метро станция „Бели дунав“. Разполага със зали за провеждане на теоретични обучения и професионално оборудвана кухня за провеждане на учебна практика по професиите в областта на храненето Втората учебна база се намира в ж.к. Стреблище, ул. Златни врата 15, до вх. А. Разполага със зала за обучение и практика по фризьорство

ЕСТЕТИКА 2009 ЕООД - отрасли:


Курсове,

Мнения за ЕСТЕТИКА 2009 ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за ЕСТЕТИКА 2009 ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.