Аика Консултинг ЕООД - Вижте още

Аика Консултинг ЕООД

Нашата мисия е да предоставяме най-добрите високо качествени услуги на нашите клиенти , като спазваме законите и се съобразяваме със специфичните нужди на всеки клиент. Нашето мото е: Качество и лоялност!
Аика Консултинг ЕООД
АИКА КОНСУЛТИНГ ЕООД
Счетоводството за бизнеса е фактор за успех или неуспех. Нека бъдем вашия успешен катализатор.

За нас:

Мисия на счетоводна къща „АИКА КОНСУЛТИНГ” ЕООД е да предостави най-добрите счетоводни услуги на нашите клиенти.

Аика Консултинг ЕООД Тази си цел изпълняваме като спазваме законите на Република България и законовите рамки на държавите с които работим, и се съобразяваме със специфичните нужди на всеки клиент. Нашето верую е: Качество и лоялност!

Счетоводна къща „АИКА КОНСУЛТИНГ”ЕООД е с екип от млади и амбициозни финансови и счетоводни специалисти , които поддържат високо ниво на квалификация и владеят чужди езици.

Над 7 години работим с фирми с чуждестранно участие от ЕС: Гърция, Белгия, Франция, Италия, Холандия, Германия, както и извън ЕС: Русия, Украйна, Албания.

Ние с желание ще бъдем до Вас във всеки един момент -при стартиране на бизнеса, и при израстването му, като ще Ви пазим от финансови грешки.

АИКА КОНСУЛТИНГ ЕООД е вписан в Регистъра на администраторите на лични данни под №348362

Услуги

Аика Консултинг ЕООД

Счетоводно обслужване на фирми

Счетоводна къща АИКА КОНСУЛТИНГ ЕООД предоставя пълен набор от счетоводни услуги на своите клиенти.

Ние гарантираме спазване на закона и пазим вашия бизнес от грешки.

Нашият екип ще отговори компетентно на Вашите въпроси и ще помогне на бизнеса Ви да израсне.

Възстановяване на ДДС от ЕС

Всяка компания, регистрирана по ДДС в България и има направени разходи в чужбина, на които е начислен данък, може да подаде иск за възстановяването им. Проблем има само ако тази фирма е регистрирана като местно юридическо лице в съответната страна, от която иска да си възстанови ДДС.
Счетоводна къща АИКА КОНСУЛТИНГ ЕООД предлага на своите клиенти възможност да стане Вашето упълномощено лице при представителствата на европейските данъчни структури и така да спестите време и усилия.
Издаване на формуляр А1

Счетоводна къща АИКА КОНСУЛТИНГ ЕООД съдейства в изготвянето на формуляри тип А1. Чрез него се удостоверява, че дадено лице се осигурява съгласно законодателството на една държава в ЕС, въпреки, че то работи на териториите на друга. Благодарение на формуляр А1 ще имате възможност да избегнете проблемите, свързани с вашето осигуряване на територията на Европейския съюз. Ние ви предлагаме консултация и съдействие при изготвяне на нужните документи, както и да бъдем ваши представители през Националната агенция по приходите.

ТРЗ И ЛИЧЕН СЪСТАВ

Счетоводна къща АИКА КОНСУЛТИНГ ЕООД разполага с професионален екип от специалисти в сферата на администрирането на трудови-правните отношения между Вашата фирма и Вашия персонал . Те ще Ви помогнат да бъдете коректни с работниците и защитени от закона. Предлагаме Ви пълен пакет от услуги, свързани с изготвянето на трудови договори, заплати, осигуровки, болнични и всички други възможни промени.
РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМИ

Счетоводна къща АИКА КОНСУЛТИНГ ЕООД предлага на клиентите си регистрация на фирми, което става бързо и лесно.

Необходимо е да ни предоставите: име на фирмата, адрес, данни за дейността, която ще осъществявате,размер на капитала и данни от личната Ви карта, или паспорт.


Продажба и наемане на недвижими имоти и коли

Продажба и наемане на недвижими имоти и коли

Счетоводна къща АИКА КОНСУЛТИНГ ЕООД ще Ви съдейства да наемете или закупите недвижим имот , да вземете кола под наем, да регистрирате кола в КАТ.
Екипът ни работи с най-добрите брокери в района и ще Ви предложи най-добрите оферти.

Аика Консултинг ЕООД

www.aica.bg

Аика Консултинг ЕООД - отрасли:


Услуги, Счетоводни Услуги, Преводи,
5 2