Последни новини


Как да предпазите матрака си и да увеличите живота му?

Виж още..

Енергийният мениджмънт и неговото нарастващо значение в съвременния свят

Виж още..

Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Аика Консултинг ЕООД - Вижте още

Аика Консултинг ЕООД

Нашата мисия е да предоставяме най-добрите високо качествени услуги на нашите клиенти , като спазваме законите и се съобразяваме със специфичните нужди на всеки клиент. Нашето мото е: Качество и лоялност!
Аика Консултинг ЕООД
АИКА КОНСУЛТИНГ ЕООД
Счетоводството за бизнеса е фактор за успех или неуспех. Нека бъдем вашия успешен катализатор.

За нас:

Мисия на счетоводна къща „АИКА КОНСУЛТИНГ” ЕООД е да предостави най-добрите счетоводни услуги на нашите клиенти.

Аика Консултинг ЕООД Тази си цел изпълняваме като спазваме законите на Република България и законовите рамки на държавите с които работим, и се съобразяваме със специфичните нужди на всеки клиент. Нашето верую е: Качество и лоялност!

Счетоводна къща „АИКА КОНСУЛТИНГ”ЕООД е с екип от млади и амбициозни финансови и счетоводни специалисти , които поддържат високо ниво на квалификация и владеят чужди езици.

Над 7 години работим с фирми с чуждестранно участие от ЕС: Гърция, Белгия, Франция, Италия, Холандия, Германия, както и извън ЕС: Русия, Украйна, Албания.

Ние с желание ще бъдем до Вас във всеки един момент -при стартиране на бизнеса, и при израстването му, като ще Ви пазим от финансови грешки.

АИКА КОНСУЛТИНГ ЕООД е вписан в Регистъра на администраторите на лични данни под №348362

Услуги

Аика Консултинг ЕООД

Счетоводно обслужване на фирми

Счетоводна къща АИКА КОНСУЛТИНГ ЕООД предоставя пълен набор от счетоводни услуги на своите клиенти.

Ние гарантираме спазване на закона и пазим вашия бизнес от грешки.

Нашият екип ще отговори компетентно на Вашите въпроси и ще помогне на бизнеса Ви да израсне.

Възстановяване на ДДС от ЕС

Всяка компания, регистрирана по ДДС в България и има направени разходи в чужбина, на които е начислен данък, може да подаде иск за възстановяването им. Проблем има само ако тази фирма е регистрирана като местно юридическо лице в съответната страна, от която иска да си възстанови ДДС.
Счетоводна къща АИКА КОНСУЛТИНГ ЕООД предлага на своите клиенти възможност да стане Вашето упълномощено лице при представителствата на европейските данъчни структури и така да спестите време и усилия.
Издаване на формуляр А1

Счетоводна къща АИКА КОНСУЛТИНГ ЕООД съдейства в изготвянето на формуляри тип А1. Чрез него се удостоверява, че дадено лице се осигурява съгласно законодателството на една държава в ЕС, въпреки, че то работи на териториите на друга. Благодарение на формуляр А1 ще имате възможност да избегнете проблемите, свързани с вашето осигуряване на територията на Европейския съюз. Ние ви предлагаме консултация и съдействие при изготвяне на нужните документи, както и да бъдем ваши представители през Националната агенция по приходите.

ТРЗ И ЛИЧЕН СЪСТАВ

Счетоводна къща АИКА КОНСУЛТИНГ ЕООД разполага с професионален екип от специалисти в сферата на администрирането на трудови-правните отношения между Вашата фирма и Вашия персонал . Те ще Ви помогнат да бъдете коректни с работниците и защитени от закона. Предлагаме Ви пълен пакет от услуги, свързани с изготвянето на трудови договори, заплати, осигуровки, болнични и всички други възможни промени.
РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМИ

Счетоводна къща АИКА КОНСУЛТИНГ ЕООД предлага на клиентите си регистрация на фирми, което става бързо и лесно.

Необходимо е да ни предоставите: име на фирмата, адрес, данни за дейността, която ще осъществявате,размер на капитала и данни от личната Ви карта, или паспорт.


Продажба и наемане на недвижими имоти и коли

Продажба и наемане на недвижими имоти и коли

Счетоводна къща АИКА КОНСУЛТИНГ ЕООД ще Ви съдейства да наемете или закупите недвижим имот , да вземете кола под наем, да регистрирате кола в КАТ.
Екипът ни работи с най-добрите брокери в района и ще Ви предложи най-добрите оферти.

Аика Консултинг ЕООД

www.aica.bg

Аика Консултинг ЕООД - отрасли:


Услуги, Счетоводни Услуги, Преводи,

Мнения за Аика Консултинг ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Аика Консултинг ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Как да предпазите матрака си и да увеличите живота му?

Виж още..

Енергийният мениджмънт и неговото нарастващо значение в съвременния свят

Виж още..

Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..