Мусала АД  itemprop=

Мусала АД

“Мусала” АД – разработване, внедряване и производство на първични и вторични електрохимични източници на ток /ЕХИТ/ - елементи, акумулаторни батерии за бита.
За нас : “Мусала” АД – гр. Самоков се занимава с: разработване, внедряване и производство на първични и вторични електрохимични източници на ток /ЕХИТ/ елементи, акумулаторни батерии за бита. Продукти : В производствената програма на фирмата са включени следните номенклатури, като за 28 изделия има присвоени NSNS – стокови номера от кодификационната система на НАТО: никел-кадмиеви акумулатори и батерии сребърно-цинкови акумулатори и батерии авиационни акумулаторни батерии на основа сребро-цинк водоактивируеми батерии за хидроакустична апаратура водоактивируеми сигнални лампи за спасителни съоръжения – спасителни ризи, лодки и кръгове литиеви елементи и батерии захранващи – радиобуйове, радиосмутители, оптични устройства и взриватели елементи и батерии от системата “цинк-въздух” миньорски нашлемни лампи и батерии с взривозащитно изпълнение електрически фенери и зарядни устройства. За контакти: : Адрес: гр. Самоков, ул. "Христо Максимов" № 37 Тел: 0722/66115 Факс: 0722/ 661 15 Мобилен: 0898 205 668

Мусала АД - отрасли:


Осветление, Акумулатори,

Мнения за Мусала АД


The company has no review.

Напиши мнение за Мусала АД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.