АВТОМОРГА СОКОЛ - Вижте още

АВТОМОРГА СОКОЛ

АВТОМОРГА СОКОЛ е една от най-големите автоморги в Сливенска област и предлага на своите клиенти авточасти втора употреба за леки, лекотоварни, товарни автомобили и микробуси. АВТОМОРГА СОКОЛ може да предложи коли на части и целия агрегати двигатели и скоростни кутии.

АВТОМОРГА СОКОЛ

АВТОМОРГА СОКОЛ  
0888 409 423 - телефон за авточасти

0887 582 178 - телефон за авточасти


РАБОТНО ВРЕМЕ:

от понеделник до събота
от 08:00 - 17:00

неделя
почивен ден

АВТОМОРГА СОКОЛ е една от най-големите автоморги в Сливенска област и предлага на своите клиенти авточасти втора употреба за леки, лекотоварни, товарни автомобили и микробуси.

АВТОМОРГА СОКОЛ може да предложи коли на части и целия агрегати двигатели и скоростни кутии за всички масово използвани в България марки и модели автомобили.

АВТОМОРГА СОКОЛ извършва разкомплектоване на излезли от движение автомобили, за което има разрешение от РИОСВ. Издават се удостоверения за бракуване на автомобила за КАТ, описва се автомобила. За двигателите се издава фактура с номера на двигателя. По желание на клиента се издават фактури и за други видове части на автомобила.

АВТОМОРГА СОКОЛ АВТОМОРГА СОКОЛ АВТОМОРГА СОКОЛ АВТОМОРГА СОКОЛ АВТОМОРГА СОКОЛ АВТОМОРГА СОКОЛ АВТОМОРГА СОКОЛ АВТОМОРГА СОКОЛ

Богати складови наличности

Изкупуване на катастрофирали или спрени от движение автомобили

Доставка на авточасти втора употреба до всички точки на страната с куриер – до 1-2 дни

АВТОМОРГА СОКОЛ - отрасли:


Автомобили, Авточасти, Авточасти Втора Ръка,