АРТРА ЕООД - Вижте още

АРТРА ЕООД

Италиански декоративни интериорни и екстериорни бои и мазилки, италиански латекс, италиански грундове за мазилки, микротопинг, италиански иновативни завършващи покрития за стени, подове, бани, външни настилки.
Пловдив, БЦ РИЛОН, бул. Христо Ботев 92В, ниво -1

АРТРА ЕООДАРТРА ЕООДАРТРА ЕООД


За нас:
Имало едно време в Сицилия... Така започва тази история, почти като приказка. Това е не просто история, а семейна хронология, преплетена в създаването на фирма Спивер. Днес фирмата изнася за повече от 45 страни по цял свят (САЩ, Франция, Испания, Ирландия, Русия, ЮАР, Саудитска Арабия, Южна Корея, Китаи? и много други). Спивер.. една очарователна и успешна семеина история, 100% направена в Италия, която НИЕ от АРТРА претворяваме с любов и внимание тук, в България!

Ние от АРТРА Ви предлагаме декоративни мазилки в разнообразна палитра от цветове и финитури. Изработени от екологични материали и на водна основа, мазилките са отличен завършек на повърхностите във Вашия дом, офис, заведение и хотел, като създават неповторима визия и усещане за уют, топлина и автентичност.

АРТРА - Уникални идеи и иновтивни повърхности!


Защо да изберете Артра?

Защо да изберете „Артра“? Ако считате, че е чудесно някой се зарази от твоето вдъхновение, ако смятате, че е позитивно да полети с твоя устрем и да разбира света наоколо също като теб- изберете „Артра“. Ние можем да „видим“ личността във всеки, да бъдем креативни и да създаваме неповторими творби, съобразени с вашата визия и желания. Възползвайте се!


Продукти:


АРТРА ЕООД

Декоративни мазилки
 

АРТРА ЕООД

Микротопинг
 


АРТРА ЕООД

Иновативни покрития и декоративни подове


Галерия:

АРТРА ЕООД АРТРА ЕООД АРТРА ЕООД АРТРА ЕООД АРТРА ЕООД
5 1