Анверс Консулт ЕООД - Вижте още

Анверс Консулт ЕООД

Агенция за подбор на персонал Анверс Консулт извърщва посреднически услуги между работодатели и кандидати за работа, както сезонна така и с целогодишна заетост. Анверс Консулт притежава удостоверение за извършване на посредническа дейност при подбор на работници от България, Украйна,
Пловдив, бул. Кукленско шосе 12, ет. 2, офис 5
Анверс Консулт ЕООДАнверс Консулт ЕООД

За нас:
Анверс Консулт ЕООД АНВЕРС КОНСУЛТ ЕООД е лицензиран трудов посредник за осигуряване на персонал от България и от трети страни, желаещи да работят в Република България.

Правилният подбор на служители е от основно значение за всяка една компания. Иеменно това е причината все повече фирми да се доверяват на услугите на специалисти в тази област. Освен подбор на персонал, агенцията ни извършва и посреднически услуги между клиенти и кандидати за работа.

В случай на посредничество, ние организираме целия процес по набиране на персонал, като започваме с подбор на кандидатите по документи , след което се осъществяват и директни интервюта. Накрая предлагаме на нашите клиенти най-подходящите и отговарящи на техните изисквания кандидати, като им предоставяме възможността да изберат правилния за тях служител.

Фирма АНВЕРС КОНСУЛТ ЕООД е създадена с желанието да посрещне нуждите на българските работодатели за персонал за сезонна и целогодишна заетост.