Зенира ЕООД - Вижте още

Зенира ЕООД

През последните 25 години, изпращайки ученици и младежи на езикови ваканции по Света, фирмата натрупа опит и познания какво влиза в състава на Перфектната езикова ваканция. Всеки може да научи английски, но колко бързо, колко лесно и колко добре?
София, бул.Христо и Евлоги Георгиеви 9

Зенира ЕООД

За нас:

Зенира ЕООД

Перфектната езикова ваканция

През последните 25 години, изпращайки ученици и младежи на езикови ваканции по Света, натрупах опит и познания какво влиза в състава на Перфектната езикова ваканция.

Всеки може да научи английски, но колко бързо, колко лесно и колко добре ? Кой е най-важният елемент в изучаването на чуждия език? Какво влияе върху учебния процес и го ускорява?

Най-доброто преживяване

За да можем да създадем за нашите курсисти най-доброто преживяване, ние избираме подходящи центрове за провеждане на лятното обучение, с отлични условия и изключително мотивиран екип от преподаватели и аниматори. Гордеем се с това, че обръщаме индивидуално внимание и подкрепа на учениците си, за да гарантираме сигурността на всеки един от тях и да им помогнем да са щастливи и да откриват нещо ново всеки ден.
Перфектно лятно време

Отговорите ще намерите в нашата формула за успешен летен курс:

  • Перфектното време за лятото! В България летата са изпълнени със слънце и веселие!
  • Квалифицирани преподаватели по английски език за чужденци
  • Проргама, която ще ви ангажира и мотивира
  • Разнообразни занимания за свободното време, които ще отговорят на различни интереси
  • Интензивно общуване в интернационална среда
С работния си опит до сега, съм създала възможност на хиляди ученици, посещавайки летни езикови ваканции в чужбина да преживеят лято, което никога няма да забравят. В последните години поех една нова кауза – да предоставя възможност на ученици от България и чужбина да се насладят на невероятно лято с много английски и нови предизвикателства не някъде другаде, а в България.

Зенира ЕООД

Z Camp:

Z Camp e летен езиков лагер по британски модел
за деца от 9 до 12 г. и от 13 до 15 г.


За втора поредна година британски екип от преподаватели идва в България, за да организираме съвместно летния езиков лагер от британски тип - Z Camp. Лагерът се провежда на морето и комбинира обучение по английски език с преподаватели от Англия, спорт и различни занимания на открито, море и плаж.

Z Camp предоставя възможност на курсистите да практикуват английски език в среда, възможно най-близка до тази на типичния езиков курс в Англия или Америка, без нуждата да се пътува извън България.

Зенира ЕООД

Интензивно обучение по английски език

Летният лагер включва часове по английски всеки ден без неделя.

В началото децата може да не приемат добре идеята, че ще учат през лятото, но вижте какво казват лагерниците от миналата година и ще се убедите, че ученето в Z Camp е различно от това в училище !

Когато обучението e свързано с нова и непозната тема или конкретен интерес (CLIL) ежедневните часове минават неусетно.

Курсистите се разделят на групи според възрастта и нивото на владеене на езика: от А2 - С1
Спорт, музика и екскурзии

В Z Сamp във всеки момент от деня има организирано нещо интересно. Програмата се харесва както на по-малките, така и на тийнейджърите, защото е съобразена с отделните възрастови групи.

В лагера предлагаме тренировки в 7 спортни академии, като заниманията се водят от професионални треньори.

Тези които се занимават с музика са добре дошли в Z Band. Но дори и да не се е занимавало с музика детето ви, не се изненадвайте, ако след лагера се наложи да купувате китара.

В Z camp сряда = събота !,
и имаме целодневна екскурзия. В неделя имаме полудневна екскурзия, която също е част от програмата.

Зенира ЕООД

Английски преподаватели

В екипа, който се грижи за децата ви по време на езиковата ваканция участват квалифицирани (EFL) британски преподаватели, аниматори и ментори от Великобритания и четирима българи.

Съотношението преподаватели - деца е 1:4

За автентичността на програмата се грижат директорите - Майк Дюър и Майкъл Мак Донълд, както и екипът на Зенира.


2 = 50

За две седмици програмата включва 50 учебни часа занимания по английски език, което е почти толкова, колкото в училище се учи за цял учебен срок.
+ 30 % допълнително

Децата проговарят и усъвършенстват английския си в свободните разговори с аниматорите, менторите и учителите.

UNI Camp:

Зенира ЕООД

За първи път в България
15-25 Юли 2019

за ученици, които владеят английски като роден език или най-малко на ниво В1

Британски и холандски университетски преподаватели ще проведат летен курс, за ученици 9-11 клас, който ще ги потопи в реална академична атмосфера и ще им помогне да намерят своята академична специалност и професионалната си реализация.

Курсът е подходящ както за тези, които се колебаят между две или повече специалности, така и за ученици, които още нямат точна представа в какво са най-добри.

Обучението се провежда само на английски език и е подходящо както за ученици с роден език английски, така и за ученици с ниво над B1.

Съдържание на курса
Aкадемични лекции | Академични умения

The British University Experience включва интегриран подход за развитие на нужните умения за всеки бъдещ студент и включва два модула: академични умения и академични лекции по различни специалности.

Програмата предвижда всеки курсист да избира и комбинира лекциите според своите интереси и нужди. По този начин, те ще се запознаят не само с академичната терминология, но и ще развият уменията си за учене чрез практика.
Академични лекции по различни специалности с професори от Британски и Холандски университети
Умения за учене и личностно развитие
Семинари

Учебна база

Зенира ЕООД Базата

Обучението ще се проведе в базата на Учебния център към МОН, която се намира в кв. Изток, в София. Центърът е технически обезпечен за провеждане на лекции, семинари и други събития. Спортните съоръжения в базата също ще са на разположение на курсистите. Достъпът до базата е контролиран, а хотелската част има 24 ч. охрана.Зенира ЕООД Настаняване

Курсистите се настаняват в двойни и тройни хотелски стаи, със собствена баня, телевизор и има осигурен WiFi достъп.

Осигурен е пълен пансион в ресторанта към учебния център.

Ученици от София имат възможност да посещават курса без настаняване.Deutsche Mathe für Uni:

Зенира ЕООД

Курсове по математика - 12 клас
Подготвителни курсове по математика за следване в университети в Германия и Австрия

Защо да се запишете при нас на курс по математика за следване в немски университет? Защото ние знаем какво ще спомогне за Вашия успех! kandidatstvane-germania-avstria-anglia

“Зенира“ организира курсове по математика за учениците, които ще продължат обучението си в Германия, Австрия или Англия.

Предстои ти кандидатстване примерно в Германия? Предстои ти трудна, напрегната и решаваща за твоето бъдещо образование година?

Зенира ЕООД Ние знаем, че в Германия няма кандидат-студентски изпити. Питате ли се защо това е така? Нали отивате да учите там заради по-добро образование? Нима там няма подбор на входа на висшите училища?

Отговорът е следният: завършилите гимназия в Германия имат стабилна подготовка по математика. Матурата по математика, която са държали немските ученици при завършването си, е много по-трудна от матурата по математика у нас.

През първата година на обучението си като студент в Германия, материалът, който ще ти преподават, продължава оттам, където е завършило обучението на немските гимназисти. Това ниво е различно от нивото, което имаш ти – българският зрелостник.

Причината не е в теб! Има разлика между учебните програми и съответно броя часове, отделени за решаване на задачи.

www.zenira.bg

5 1