Последни новини


Изненада за любимите жени на 8-ми март

Виж още..

10 Романтични изненади за нея

Виж още..

Правилният избор на сватбен фотограф в 5 стъпки

Виж още..

СТОМАНА ИНЖЕНЕРИНГ AД - Вижте още

СТОМАНА ИНЖЕНЕРИНГ AД

СТОМАНА ИНЖЕНЕРИНГ AД е основана през 2002 г. и е част от гръцкия холдинг Viohalco Group. Намира се в Перник, България. Фабриката е разположена на 10 600 кв.м. и притежава целия машинен парк необходим за производството на нашите продукти и съоръжения.
STOMANA ENGINEERING S.A.STOMANA ENGINEERING S.A.

СТОМАНА ИНЖЕНЕРИНГ AД

Проектиране, производство и монтаж на индустриални системи

STOMANA ENGINEERING S.A.

СТОМАНА ИНЖЕНЕРИНГ AД е основана през 2002 г. и е част от гръцкия холдинг Viohalco Group. Намира се в Перник, България. Фабриката е разположена на 10 600 кв.м. и притежава целия машинен парк необходим за производството на нашите продукти и съоръжения. В момента компанията се ползва с доверието на цялата българска, гръцка и европейска тежка индустрия, като се развива основно на Балканите.

Компанията е специализирана в следните области:

  • Проектиране, производство и монтаж на стоманени конструкции
  • Системи за индустриална вентилация и индустриална филтрация, прдоставяме проектиране, изграждане и инсталиране на високоефективни системи за обезпрашаване, като филтърни възли с различни технологии, филтърни бегове, въздушни нагреватели и генератори за горещ въздух. Чрез дългогодишния ни опит в тази конкретна област, ние успешно успяхме да утвърдим дългосрочните и проспериращи взаимоотношения с нашите клиенти, предоставяйки им иновативни и дълготрайни технически решения.
  • Предоставяне на услуги за ремонт, поддръжка и реконструкция на металургично оборудване
  • Ремонт и възстановяване на електрическо оборудване
  • Ремонт и поддръжка на мостови кранове и подемно оборудване

Метални конструкции

СТОМАНА ИНЖЕНЕРИНГ AД е специализирана в проектирането, производството и монтажа на метални конструкции и нестандартно оборудване. Компанията предлага висококачествени продукти според специфичните нужди и изисквания на клиентите.

STOMANA ENGINEERING S.A.

Индустриални филтри

През последните години чувствителността към околната среда на международното промишлено производство се увеличава невероятно.

Все повече компании имат за цел да покрият екологичните изисквания на обществото, в което работят по най-ефективния и икономичен начин.

СТОМАНА ИНЖЕНЕРИНГ AД разработи най-добрата технология (промишлени филтри за обезпрашаване - с торби), за да постигне тази цел.

Следователно, ние можем да намалим емисиите (дим, прах и др.), както и диоксини, фурани и NOx, по много успешни начини, адаптирани към всяко приложение.

Във всеки случай нашата цел е да бъдем хармонизирани с целите на компаниите и екологичните изисквания, а именно да постигнем възможно най-ниските емисии по най-икономичния начин.

Това, което също вземаме предвид по време на процеса на проектиране, е да сведем до минимум нуждите от поддръжка и консумацията на енергия.

STOMANA ENGINEERING S.A. STOMANA ENGINEERING S.A. STOMANA ENGINEERING S.A. STOMANA ENGINEERING S.A. STOMANA ENGINEERING S.A. STOMANA ENGINEERING S.A. STOMANA ENGINEERING S.A.

Индустриални вентилатори

Голямо предимство на нашата компания е гъвкавостта при проектиране, изграждане и търговия с индустриални вентилатори. Ние сме в състояние да предложим на всеки клиент индивидуално проектиран вентилатор, работещ в най-добрата работна точка за всеки случай.

Нашите вентилатори винаги отговарят на висококачествените стандарти на СТОМАНА ИНЖЕНЕРИНГ AД.

STOMANA ENGINEERING S.A.

Индустриална вентилация

Нашата компания има богат опит в решаването на трудни проблеми с индустриалната вентилация. Участието ни в индустрията ни позволява бързо и точно да предложим персонализирани решения, винаги базирани на надеждност и икономия на разходи.

Квалифицирани техници посещават мястото, където се нуждае от индустриална вентилация и скоро представят първи технически и икономически подход към интересната индустрия. Ако има интерес за внедряването на системата, нашата компания се занимава с подробен инженерен проект.

STOMANA ENGINEERING S.A.STOMANA ENGINEERING S.A.

Електрически отдел

Фирмата извършва диагностика, измерване и откриване на дефекти на електрическо оборудване, а също така разработва и прилага технологии за неговото възстановяване.

Компанията притежава огромен опит в областта на ремонта на AC / DC двигатели, генератори и трансформатори и е специализирана и в производството на барабани.

STOMANA ENGINEERING S.A.

Машинен отдел

Фирмата е в състояние да осигури изработка на малко и голямо оборудване и по-точно операции като: стругуване, пробиване, шлайфане, фрезоване, пробиване и пресоване

STOMANA ENGINEERING S.A.

Магнитни проводници

STOMANA ENGINEERING S.A.

СТОМАНА ИНЖЕНЕРИНГ AД търгува с продуктите на свързаната си компания Cablel Wires S.A.в България и на Балканите.

CABLEL Wires е международно признат производител на емайлирани и други проводници от мед и алуминий (кръгли и правоъгълни) за производство и ремонт на трансформатори, генератори, намотки и електрически двигатели.

Продуктовата гама включва и медни проводници за заваряване

Кранове

СТОМАНА ИНЖЕНЕРИНГ AД предоставя услуги за ремонт и поддръжка на мостови кранове и подемно оборудване от 0,25 TN до 180 TN. Има опит и в демонтажа и монтажа на подемно оборудване.

STOMANA ENGINEERING S.A.

Мнения за СТОМАНА ИНЖЕНЕРИНГ AД


The company has no review.

Напиши мнение за СТОМАНА ИНЖЕНЕРИНГ AД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Изненада за любимите жени на 8-ми март

Виж още..

10 Романтични изненади за нея

Виж още..

Правилният избор на сватбен фотограф в 5 стъпки

Виж още..