Последни новини


Правилният избор на сватбен фотограф в 5 стъпки

Виж още..

Как да декорирате мечтания дом: вдъхновение и съвети за декориране

Виж още..

Настоящият срив е подобен на този през 2018 г., твърди Чанпен Джао

Виж още..

Дезинфекта  itemprop=

Дезинфекта

Дезинфекта ЕООД е фирма работеща на територията на град Стара Загора,предимно, извършва следните дезинфекционни услуги: унищожаване на вредни насекоми и гризачи в битови сгради, здравни заведения, ресторанти, хотели, предприятия, паркове, тревни площи и др.
За нас : Дезинфекционни услуги : Дезинфекта ЕООД специализирана е в областта на дезинфекцията, дезинсекцията и дератизацията (ДДД) Тя е с дългогодишната практика на дружеството, разглеждането на всеки по-специфичен проблем на клиент, като предизвикателство, е довеждало до иновации и натрупване на широка гама от действително успешни решения. Дезинфекта ЕООДе фирма работеща на територията на град Стара Загора и извършва предимно извършва следните дезинфекционни услуги: унищожаване на вредни насекоми и гризачи в битови сгради, здравни заведения, ресторанти, хотели, предприятия, паркове, тревни площи и др. продажба на дезинфекционни препарати; унищожаване на вредни инсекти/насекоми, хлебарки, мравки, дървеници, бълхи, кърлежи, мухи, молци, оси, стършели и др. Обектът на обработката и конкретните условия определят вида на дезинсекцията. Унищожаване на вредни гризачи /мишки и плъхове/ ДЕЗИНФЕКТА ЕООД извършва дезинфекционни услуги.

Дезинфекта - отрасли:


Услуги, Дезинфекция,

Мнения за Дезинфекта


The company has no review.

Напиши мнение за Дезинфекта


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Правилният избор на сватбен фотограф в 5 стъпки

Виж още..

Как да декорирате мечтания дом: вдъхновение и съвети за декориране

Виж още..

Настоящият срив е подобен на този през 2018 г., твърди Чанпен Джао

Виж още..