Меридиан 999 ООД  itemprop=

Меридиан 999 ООД

Фирма Меридиан 999 ООД е регистрирана през 1999 г. и е специализирана в ремонт и поддръжка на моторни превозни средства. Фирмата се ръководи от инж. Мирослав Ванков. Във фирмата работят високо квалифицирани инженери .Меридиан 999 ООД разполага с
София, кв. Дружба 1, бул. Асен Йорданов № 11

Фирма Меридиан 999 ООД е регистрирана през 1999 г. и е специализирана в ремонт и поддръжка на моторни превозни средства. Фирмата се ръководи от инж. Мирослав Ванков. Във фирмата работят високо квалифицирани инженери .Меридиан 999 ООД разполага с прецизно диагностично и гаражно оборудване, както и с всички условия за прецизни и качествени ремонти. Грижата за превозните средства на нашите клиенти е наша задача, която ние изпъляваме с професионализъм и удоволствие.

Меридиан 999 ООД - отрасли:


Автосервизи,

Мнения за Меридиан 999 ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Меридиан 999 ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.