Последни новини


Какво представлява процесът на бизнес симулация?

Виж още..

Въздействието на минималистичния дизайн в офис интериора

Виж още..

Ефективност и устойчивост: Бъдещето на селскостопанската техника

Виж още..

Инсекта Миланови Контрол  itemprop=

Инсекта Миланови Контрол

ДДД лицензирана фирма. Унищожаване на хлебарки с качествени препарати срещу хлебарки, бълхи, мравки, комари, обработки срещу мухи, оси,стършели, дървеници, кърлежи, молци и борба с вредни гризачи - дератизация на плъхове, мишки, къртици, съсели, и др. вредители.
Унищожаване на хлебарки с качествени препарати срещу хлебарки, бълхи, мравки, комари, обработки срещу мухи, оси,стършели, дървеници, кърлежи, молци и борба с вредни гризачи - дератизация на плъхове, мишки, къртици, съсели, и др. вредители. Как можем да ви бъдем полезни в борбата с вредителите? I.M. Control е оторизирана да извършва ДДД (дезинфекция, дезинсекция, дератизация) - услуги и обработки в: ДДД услуги в дома, офиси, хотели, производствени цехове, заведения за обществено хранене, както и във всички места с обществено предназначение. мащабни ДДД обработки срещу вредни насекоми и акари на тревни площи, паркове и обществени места за отдих. Издаваме протокол, по изискванията на РИОКОЗ/ ХЕИ, МЗ и ДВСK, за задължителни месечни обработки. Услуги по дезинфекция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация (ДДД услуги). ДДД обработки и мониторинг от опитни специалисти - паразитолози и ветеринари, с 20 годишна практика в областта на борбата срещу вредителите. Безопасни и одобрени от МЗ качествени препарати, безплатна консултация. Предлагаме два варианта на обезпаразитяване като услуга, според потребността на клиента: унищожаване на вредители, като еднократно третиране или ДДД обработки, с абонаментен договор. Повече информация в сайта ни, im-control .eu

Инсекта Миланови Контрол - отрасли:


Дезинфекция, Козметика за домашни любимци,

Мнения за Инсекта Миланови Контрол


The company has no review.

Напиши мнение за Инсекта Миланови Контрол


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Какво представлява процесът на бизнес симулация?

Виж още..

Въздействието на минималистичния дизайн в офис интериора

Виж още..

Ефективност и устойчивост: Бъдещето на селскостопанската техника

Виж още..