Последни новини


Правилният избор на сватбен фотограф в 5 стъпки

Виж още..

Как да декорирате мечтания дом: вдъхновение и съвети за декориране

Виж още..

Настоящият срив е подобен на този през 2018 г., твърди Чанпен Джао

Виж още..

ДДД Груп Дезинфекционна станция ООД  itemprop=

ДДД Груп Дезинфекционна станция ООД

"ДДД Груп – Дезинфекционна станция" ООД извършва профилактични Дезинфекции, Дезинсекции и Дератизации в обекти от хранително-вкусовата промишленост, обществени сгради, апартаменти, офиси и други с цел унищожаване и свеждане до биологичния минимум на летящ
  "ДДД Груп – Дезинфекционна станция" ООД "ДДД Груп – Дезинфекционна станция" ООД извършва профилактични Дезинфекции, Дезинсекции и Дератизации в обекти от хранително-вкусовата промишленост, обществени сгради, апартаменти, офиси и други с цел унищожаване и свеждане до биологичния минимум на летящи и пълзящи инсекти, гризачи и складови неприятели. Обработка на обекти съгласно изискванията на GMP и HACCP. Дружеството е регистрирано в Министерството на здравеопазването и притежава всички необходими удостоверения за правоспособност на изпълнителите и ръководителите на дейността. Още за Нас Персоналът на фирмата е изграден изцяло от квалифицирани специалисти гарантиращи коректно отношение към своите клиенти, подплътено с професионализъм и грижа за поддържане на високо ниво на хигиена в обслужваните обекти. Използваните препарати са с ниска токсичност и висока ефективност, не замърсяващи околната среда и не застрашаващи здравето на хора. Всеки препарат е придружен със сертификат и санитарно разрешително - отговарящи на европейските изисквания за безопасност и са безвредни за хора, домашни любимци и растения. Дружеството притежава сертифицирана от TUV Rheinland Bulgaria система за управление на качеството EN ISO 9001:2000. Фирмата извършва мониторинг по епидемиологичното състояние на обекта за вземане на адекватни и бързи мерки при развитие на популации вредители, също така и предоставя консултации по санитарно-хигиенното състояние на обекта. "ДДД Груп Дезинфекционна станция" ООД - Враца има възможност за мащабни - самолетни и наземни /топъл аерозол/ обработки срещу комари.

ДДД Груп Дезинфекционна станция ООД - отрасли:


Услуги, Дезинфекция,

Мнения за ДДД Груп Дезинфекционна станция ООД


The company has no review.

Напиши мнение за ДДД Груп Дезинфекционна станция ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Правилният избор на сватбен фотограф в 5 стъпки

Виж още..

Как да декорирате мечтания дом: вдъхновение и съвети за декориране

Виж още..

Настоящият срив е подобен на този през 2018 г., твърди Чанпен Джао

Виж още..