Последни новини


Ето кои са тези "проклети" женски зодии, от които мъжете все бягат

Виж още..

Кои са основните видове осветителни тела

Виж още..

Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Виж още..

Арт Стоун ЕООД - Вижте още

Арт Стоун ЕООД

Основана преди повече от десетилетие, фирма Арт Стоун ЕООД се развива и усъвършенства в производството на декоративни облицовки. Арт-Стоун превръща обикновенно изглеждащия бетон в естественно изглеждащ камък, гранит, плочи, зидария, дърво и кожа.
Арт Стоун ЕООД

декоративни облицовки

Основана преди повече от десетилетие, фирма Арт Стоун ЕООД се развива и усъвършенства в производството на декоративни облицовки.

Арт-Стоун предлага интериорни и екстериорни решения, за дома, офиса, градината, хотели, бензиностанции, мини голф игрища, аквапаркове, казина.

Арт-Стоун проектира и изпълнява всеки един обект със собствен стил и идивдоалност.

Арт-Стоун - съчетава, профисионален екип, съвременни идеи и технологии и креативен дух.

Арт-Стоун - означава качество, разумни срокове на изпълнение, голяма отговорност и истенски профисионалисти.


декоративни облицовки декоративни облицовки декоративни облицовки декоративни облицовки

декоративни облицовки

Арт-Стоун извършва, щампован бетон, водопади и скали, скални масиви, декоративни дървета. Облицовачни камъни от новативни и съвременни технологии и добавки. Градинско обзавеждане кашпи, саксии, пейки, столове, маси, градински бордюри, стъпки и декоративни алеи. Арт-Стоун превръща обикновенно изглеждащия бетон в естественно изглеждащ камък, гранит, плочи, зидария, дърво и кожа. Благодарение на технологията на Арт-Стоун предава изключително реалистичен вид и гъвкавост при избора на цветове.

Компанията ни предлага оборудване за работа с Фибро-полимерцимент.

Осигуряваме суровини и материали за изработка на изделия от Фибро-полимерцимент , а също така и продукти за изработка на еластични матрици, подходящи за работа с този материал. Производствената база на фирмата се намира в село Гергевец, област Сливен.


Продукти

Щампован бетон
Облицовъчен камък
Градинско обзавеждане
Архитектурни елементи
Водопади и скали
Водни пързалики

декоративни облицовки декоративни облицовки декоративни облицовки декоративни облицовки

Мнения за Арт Стоун ЕООД


Относно: Ползвател на услугата

Публикувано от: , на: 2017-09-06 12:06:50
Единственото ми обяснение на това което прочетох по-горе като мнение е, че е писано от някой конкорент. Преди 6 месеца тази фирма ми обнови тераса със стълбище и съжалявам, че няма опция за да мога да кача снимки за да видите колко професионално е изпълнено всичко. Изработването се случи много бързо, боквално за една седмица беше завършено до последната подробност. Да не говорим на какви майстори сме попадали, след тях е като сметище, но не и с тази фирма, работят чисто и спретнато и не усещащ, че ремонт тече в дома ти. На конкуренцията бих казала, че да очерните другите не е начина да прогресирате вие. Хубав ден на всички!

Напиши мнение за Арт Стоун ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Ето кои са тези "проклети" женски зодии, от които мъжете все бягат

Виж още..

Кои са основните видове осветителни тела

Виж още..

Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Виж още..