Изграждане и монтаж на Водни съоръжения

Областни градове

София
Дейността на фирмата се разпростира в следните основни направления: проектиране, строителство, оборудване и поддръжка на ФАМИЛНИ и обществени басейни - проектиране, доставка и монтаж за оборудване на АКВАПАРКОВЕ. Фирма Люто има изградена дистрибуторска мрежа в страната.

Собствено производство и проектиране на БАСЕЙНИ по европейски стандарти за фамилни домове. Нашите БАСЕЙНИ са едно цяло а не сглобяеми, което гарантира водоустойчивостта им и са в различни размери, които се произвеждат от висококачествени стъкломати, смоли и гелкоати.

Фирма Сейфтекс ЕООД повече от 20 години рaботен опит с внос на машини от текстилния сектор, модернизация, пресоваща техника, оборудване за винопроизводители и оборудването на водни басейни за спортни цели.

Перник
ТИНОТЕХ ЕООД предлага цялостно обслужване в областа на отоплителните системи. Специализираме в проектиране, производство, инсталиране и експлоатация на отоплителни системи, съчетани с всички компоненти - климатизация, бойлери и други.

ДЖЕЙ УОТЪР” ЕООД е компания на българския пазар с предмет на дейност химическа обработка и техническа поддръжка на плувни басейни и развлекателни съоръжения, както и проектиране и изграждане на басейни, спа и wellnes. Благодарение на своите квалифицирани кадри с дългогодишен опит в този

Казанлък
Ръководния персонал на фирмата е съставен от професионалисти с богат професионален опит в областта на строителството, хидроизолациите и изграждане на газстанции, бензиностанции и производствени помещения. Цялостно изграждане на сгради и съоръжения - груб строеж и довършителни работи.

Търговско дружество “УСТРА – ХОЛДИНГ” АД, гр. Кърджали е основано през 1948 г. Строи обекти на територията на Кърджалийска област, в градовете София, Варна , Бургас, Попово. Извършва международна строителна дейност в Русия, като подизпълнител на немската фирма Хохтиф.

Хидростроителство ООД е фирма с изграден авторитет в България, която е изпълнила голям дял от най-значимите хидротехнически обекти в страната. Фирмата е специализирана в областта на проучвания, проектиране, модернизации, реконструкции на хидротехнически и водопреносни системи.

София
Проектиране и изграждане на водни съоръжения - изграждане на басейни, проектиране на фонтани, проектиране на сауни, проектиране и изграждане на СПА, продажба на джакузи, балнеология. Индивидуален подход за Вашия бизнес или домашен проект за байсейн, фонтан, джакузи или сауна.

Катуница
МАКСИ 2011 ЕООД преработба инертни материали, пясък, филц, дрениращ материал (камъни), баластра. А също така предлага услуги като изкопни и транспортни дейности с чисто нови багери и камиони. Извозване на строителни отпадъци и земни маси със самосвали. Фирма МАКСИ 2011 ЕООД се занимава

Изграждане и монтаж на Водни съоръжения

Оценка: 5 - 1 гласа

Изграждането и монтажа на водни съоръжения обхваща множество дейности в зависимост от вида на самото съоръжение. Размера и обхвата на водните атракциони е много голям и това прави изграждането им комплексна дейност.

Така за изграждането на водни плувни инсталации, като басейни, водни атракциони, аквапаркове и други, ще се започне от изкопни и транспортни дейности, премине се през вертикална планировка и се стигне до монтаж и пускане в експлоатация на различни по вид водни инсталации. Всички водни съоръжения се нуждаят от захранване с вода, за да изпълнява функциите си то. За целта са нужни различни по вид водосъдържатели, помпи, тръби, филтри ел. инсталации и други.

Водните басейни от типа на изкуствени езера, фонтани, басейни, целящи под една или друга форма задържане на определено количество вода, трябва да бъдат добре изолирани и да не пропускат изтичането на вода, както извън басейна, така и навлизането на външна вода, която по своя състав може да бъде неподходяща, поради факта че не е преминала през пречистващата система на водното съоръжение. Тук можем да добавим и всички видове градски чешми и фонтани. Използваната в тях вода, както и елементи като осветление използващи електричество трябва да гарантират безопасното им ползване.


Лед на кубчета , Лед, кубчета и натрошен - оборудване за производство , Проектиране на фонтани , Строителство на водоеми , Строителство на язовири , Тангенторни вани , Фирми за басейни , Хамам , Язовири
Прочети повече
Затвори