Изграждане и монтаж на Водни съоръжения

Областни градове

София
Дейността на фирмата се разпростира в следните основни направления: проектиране, строителство, оборудване и поддръжка на ФАМИЛНИ и обществени басейни - проектиране, доставка и монтаж за оборудване на АКВАПАРКОВЕ. Фирма Люто има изградена дистрибуторска мрежа в страната.

Собствено производство и проектиране на БАСЕЙНИ по европейски стандарти за фамилни домове. Нашите БАСЕЙНИ са едно цяло а не сглобяеми, което гарантира водоустойчивостта им и са в различни размери, които се произвеждат от висококачествени стъкломати, смоли и гелкоати.

Фирма Сейфтекс ЕООД повече от 20 години рaботен опит с внос на машини от текстилния сектор, модернизация, пресоваща техника, оборудване за винопроизводители и оборудването на водни басейни за спортни цели.

ДЖЕЙ УОТЪР ЕООД е компания на българския пазар с предмет на дейност химическа обработка и техническа поддръжка на плувни басейни и развлекателни съоръжения, както и проектиране и изграждане на басейни, спа и wellnes.

ХИДРОГЕОКРАФТ ЕООД е инженерингова фирма, създадена през 2009г със седалище на управление в гр.София. Предмет на дейност е проучване, проектиране и строителство в областта на Хидрогеологията и Инженерната геология.

Плевен
Никси ЕООД е създадена 1994 год.,като фирма за търговия с части и консумативи за градинска, поливна и строителна техника - Husqvarna, Gardena, Partner и Flymo за които предлагаме гаранционен и извън гаранционен сервиз.Продуктите са ни с доказано качество на световно известни марки.

София
Проектиране и изграждане на водни съоръжения - изграждане на басейни, проектиране на фонтани, проектиране на сауни, проектиране и изграждане на СПА, продажба на джакузи, балнеология. Индивидуален подход за Вашия бизнес или домашен проект за байсейн, фонтан, джакузи или сауна.

Добрич
Цялостно проектиране и изграждане на басейни и СПА центрове.Проектиране изграждане и оборудване на плувни басейни ASTRAL Испания сауни парни кабини тангенторни вани джакузи SPA центрове. Поддръжка инженеринг търговия с облицовки от стъклокерамика химикали и аксесоари за басейни.

Казанлък
Ръководния персонал на фирмата е съставен от професионалисти с богат професионален опит в областта на строителството, хидроизолациите и изграждане на газстанции, бензиностанции и производствени помещения. Цялостно изграждане на сгради и съоръжения - груб строеж и довършителни работи.

Търговско дружество “УСТРА – ХОЛДИНГ” АД, гр. Кърджали е основано през 1948 г. Строи обекти на територията на Кърджалийска област, в градовете София, Варна , Бургас, Попово. Извършва международна строителна дейност в Русия, като подизпълнител на немската фирма Хохтиф.

Изграждане и монтаж на Водни съоръжения


Изграждането и монтажа на водни съоръжения обхваща множество дейности в зависимост от вида на самото съоръжение. Размера и обхвата на водните атракциони е много голям и това прави изграждането им комплексна дейност.

Така за изграждането на водни плувни инсталации, като басейни, водни атракциони, аквапаркове и други, ще се започне от изкопни и транспортни дейности, премине се през вертикална планировка и се стигне до монтаж и пускане в експлоатация на различни по вид водни инсталации. Всички водни съоръжения се нуждаят от захранване с вода, за да изпълнява функциите си то. За целта са нужни различни по вид водосъдържатели, помпи, тръби, филтри ел. инсталации и други.

Водните басейни от типа на изкуствени езера, фонтани, басейни, целящи под една или друга форма задържане на определено количество вода, трябва да бъдат добре изолирани и да не пропускат изтичането на вода, както извън басейна, така и навлизането на външна вода, която по своя състав може да бъде неподходяща, поради факта че не е преминала през пречистващата система на водното съоръжение. Тук можем да добавим и всички видове градски чешми и фонтани. Използваната в тях вода, както и елементи като осветление използващи електричество трябва да гарантират безопасното им ползване.


Лед на кубчета , Лед, кубчета и натрошен - оборудване за производство , Проектиране на фонтани , Строителство на водоеми , Строителство на язовири , Тангенторни вани , Фирми за басейни , Хамам , Язовири
Прочети повече
Затвори

Партньори