Колеж по икономика и мениджмънт   itemprop=

Колеж по икономика и мениджмънт

Притежава лиценз от МОН РД 14-52/20. 04. 2008 г. Д. В. 46/2008 г. да обучава след средно образование по специалността: Предприемачество и мениджъмнт в туризма; По лиценз на НАПООМ Бизнес администрация; Оперативно счетоводство; Банково дело. Осигурено е
Благоевград, бул. "Васил Левски" №63

Притежава лиценз от МОН РД 14-52/20. 04. 2008 г. Д. В. 46/2008 г. да обучава след средно образование по специалността: Предприемачество и мениджъмнт в туризма; По лиценз на НАПООМ Бизнес администрация; Оперативно счетоводство; Банково дело. Осигурено е продължаване на обучението в третата година за получаване на степен "професионален бакалавър".

Колеж по икономика и мениджмънт - отрасли:


Наука и Образование, Частни Училища, Колежи,

Мнения за Колеж по икономика и мениджмънт


The company has no review.

Напиши мнение за Колеж по икономика и мениджмънт


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.