ХИДРО ХИКС - БЪЛГАРИЯ ООД  itemprop=

ХИДРО ХИКС - БЪЛГАРИЯ ООД

Производствената гама на компанията HYDRO-X A/S е ориентирана към химикали за почистване и защита на котелни, отоплителни, охладителни и климатични инсталации от корозия, накипи и биообраствания. ХИДРО-ХИКС - химикал за обработка на котлова и мрежова вода.
За нас Фирма “Хидро-Хикс-България” ООД е създадена 1991 г. и е единствен оторизиран представител за България на водещите датски компании в сферата на индустриалната водообработка HYDRO-X A/S и SILHORKO-EUROWATER A/S, с изградена дистрибуторска мрежа в страната. “Хидро-Хикс-България” ООД e сертифицирана от TQCSI International Pty Ltd. със сертификати ISO 9001:2008 “Управление на качеството и услугите” и ISO 14001:2008 “Контрол на аспектите на околната среда”. Фирма “Хидро-Хикс-България” ООД извършва внос, доставка, шеф-монтаж, пълна инженерингова и консултантска дейност, сервиз и обучение в областта на водообработката за енергийния сектор и промишлеността. Химикали за обработка на вода : Комплексни антиоксиданти и корекционни химикали за парни котли, генератори и топлофикационни системи Антикорозионни и антинакипни инхибитори за охладителни и отоплителни инсталации Инхибитори на твърдост и отложения Алгициди и дезинфектанти Почистване на накип Промишлени инсталации за обработка на вода : Водообработващи инсталации с напорни филтри Водообработващи инсталации за деминерализация Водообработващи инсталации за филтруване Деаератори Филтри с активен въглен Водообработващи инсталации за селективен йонен обмен Електродейнизация EDI Омекотителни инсталации Водообработващи инсталации с обратна осмоза (RO-инсталации) Декаборнизатори Дозиращи помпи Водообработващи UV инсталации Нанофилтрация Комплексна инсталация за обратна осмоза Микс-бед (полишер) инсталация Битови инсталации за обработка на вода : Автоматични водобработващи инсталации за омекотяване на водата UV системи за дезинфекция на водата Филтри с центробежно, механично пречистване Битови системи за обратна осмоза Дозиращо и контролно оборудване : Дозиращи помпи Автоматични системи за измерване Контролери Водомери за студена и гореща вода Чиста таблетирана сол (натриев хлорид) : Изключително чиста таблетирана сол (натриев хлорид), с най-високо качество, произведена съгласно Европейски стандарт ЕN-973. Използва се за регенерация на омекотителни водообработващи инсталации. Съдържание на натриев хлорид (NaCl) – 99,90% Съдържание на влага – 0,05% Опаковки: 25 кг. полиетиленови чували. Палети по 1225 кг. Тестово и измервателно оборудване : Уреди и системи за измерване различни параметри и контрол на качеството. Най-новите технологии, измервателни подходи и прибори, предназначени за измерване на съответствие с определени цели за качествен контрол на всеки клиент. Измервателни уреди: Икономични джобни прибори Висок клас джобни прибори MARTINI Портативни водоустойчиви прибори MARTINI Професионални лабораторни уреди Мини Фотометри Портативни Професионални Фотометри MARTINI Реагенти за Фотометри Аксесоари Калибратори     Уреди по параметри: рН-метри TDS-метри (Солесъдържание) Кондуктометри (Електропроводимост) ORP-метри Оксиметри Термометри NaCl (Натриев хлорид) Хлор Амоняк Фосфати Желязо

Мнения за ХИДРО ХИКС - БЪЛГАРИЯ ООД


The company has no review.

Напиши мнение за ХИДРО ХИКС - БЪЛГАРИЯ ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.