Строителство и монтаж на пречиствателни станции

Областни градове

Плевен
Внос,търговия и сервиз на системи за омекотяване и пречистване на вода. ФОНИК ЕООД е изключителен представител за България на продуктите на ECOWATER Systems USA.

Фирма НИКОЛ - Н ООД е регистрирана през 1991 г. и се занимава с проблемите на водата за битови нужди от 1994 г. През 1999 г. се оформя звено за обработка на води за производствени нужди, като са привлечени водещи специалисти в областта.

Ние сме компания с основен предмет на дейност в сферата на пречистването на отпадни води, която е събрала в себе си едни от най-добрите специалисти в тази област. Компанията е специализирана в проектиране, производство и пълно обслужването на Пречиствателни Станции за битови нужди.

Компанията предлага пълен набор от машини свързани с пречистването на отпадни и технически води. Довършителни дейности в строителството и селективно разрушаване.

Производствената гама на компанията HYDRO-X A/S е ориентирана към химикали за почистване и защита на котелни, отоплителни, охладителни и климатични инсталации от корозия, накипи и биообраствания. ХИДРО-ХИКС - химикал за обработка на котлова и мрежова вода.

Пловдив
Водпроект СА извършва проектиране на: Язовири и каскади - поддръжка и експлоатация, проектиране на хидротехнически съоръжения, Вецове, корекции на реки и други

Пловдив
Фирма "АКВАЕФЕКТ" е специализирана в проектирането, доставка и пускане в експлоатация на пречиствателни станции за отпадни води от промишлени предприятия.

Хидростроителство ООД е фирма с изграден авторитет в България, която е изпълнила голям дял от най-значимите хидротехнически обекти в страната. Фирмата е специализирана в областта на проучвания, проектиране, модернизации, реконструкции на хидротехнически и водопреносни системи.

Ягодово (Област Пловдив)
ЕКО-ТЕХ ООД е фирма за проектиране, производство на оборудване, монтаж и въвеждане в експлоатация на пречиствателни станции за питейни, битови /4ЕЖ-10 000ЕЖ/ и промишлени отпадъчни води. Фирмата е на българският пазар от 2002 год.

Основната дейност на фирмата е в сферата на услугите, както и в производството на метални конструкции. Фирмата се е специализирала в областта на лазерното рязане, а също така извършва и заваряване, огъване и изработка на детайли и възли – шлосерски операции.

Строителство и монтаж на пречиствателни станции


Строителството на пречиствателни станции е обществено значимо и касае, както общото здраве на хората, така и опазването на околната среда от вредни вещества навлизащи в нея чрез отходни води. Пречиствателните станции обработващи водите на населените места са значим фактор за пестене на вода, а в същото време гарантиране на безопасния състав на пречистената вода.

Всеки имот било то еднофамилна къща, кооперация, блок, индустриална сграда, би било добре ако няма възможност да бъде включен към обществена пречиствателна станция, то да се изгради такава за конкретните нужди. Модерните технологии в днешно време позволяват строителство и монтаж за индивидуални нужди. Системите за пречистване на вода от този вид се поставят под или над земята, осъществява се филтриране на водата първо на едри парчета и постепенно до филтриране и на най-фините частици. Извършва се и химическо пречистване на водата, за да се гарантират нейните безопасни за здравето и околната среда качества.


Химическа филтрация, вода
Прочети повече
Затвори

Партньори