Трибостоп - Вижте още

Трибостоп

Трибостоп ООД е създадена през 1995 година и е основен производител на фрикционни материали и изделия от тях. Фрикционните изделия, произвеждани от "Трибостоп" ООД са постоянен консуматив за автомобилите, карите, телферите и др. машини.
Перник, ул. Владайско Въстание 1

Трибостоп ООД
Трибостоп
За Нас

Трибостоп ООД е създадена през 1995г. и произвежда фрикционни материали и изделия от тях. Намира се в промишлената зона на гр. Перник, на 20км от София. Разположена е на територия от 6000м2 и закрита производствена площ от 1500м2.

Фирмата разполага с опитни специалисти, целия трудов стаж на които е натрупан в производството на фрикционни изделия. Качеството на произвежданата продукция отговаря на БДС.

Трибостоп
За Нас

Разполагаме със собствена лаборатория за извършване на контролни изпитания както на редовното производство, така и при разработването на технологии за нови видове фрикционни материали.

ТрибостопТрибостопТрибостопТрибостоп
Трибостоп ООД
За Нас

Фрикционните изделия, произвеждани от "Трибостоп" ООД са постоянен консуматив за автомобилите, карите, телферите и др. машини. Фрикционните изделия произведени в "Трибостоп" ООД са тествани в лаборатории за пътно – експлоатационни изпитания в Турция, Русия, Германия и Китай.

Фирмата има директен износ на изделия за Египет, Сърбия, Македония, Франция, а индиректно за Словакия, Полша, Испания, Португалия, Украйна и Русия. Поддържаме постоянни делови контакти със сродни фирми от Италия, САЩ, Австрия, Русия, Германия, Турция и др. страни.

Трибостоп
Производство
 • конусни спирачни пръстени за телферни електродвигатели.
 • дискови и барабанни спирачни накладки за товарни автомобили.
 • всякакви размери амбреажни дискове за съединители.
 • дискови и барабанни спирачни накладки за леки и лекотоварни автомобили.
 • всякакви фрикционни изделия за промишлеността.
 • всякакви накладки за електро и мотокари.
Трибостоп
Услуги
 • произвежда лепило за лепене на фрикционния материал към металната част
 • лепене и коване на накладки за леки, лекотоварни и товарни автомобили и автобуси
 • възстановяване на накладки за леки и лекотоварни автомобили
 • възстановяване на амбреажни дискове
 • внос и износ на готовата продукция, суровини и материали
Трибостоп

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?