Каралина 89 - Вижте още

Каралина 89

Фирма КАРАЛИНА 89 ЕООД е официален ПРЕДСТАВИТЕЛ за град Кърджали и региона на ФИРМА MANIMPEX ЕООД - директен вносител на оригинални резервни части за леки и лекотоварни европейски автомобили. КАРАЛИНА 89 ЕООД ПРЕДЛАГА И оригинални авточасти за японски, корейски и американски автомобили.
Каралина 89
Кои сме ние:

Фирма КАРАЛИНА 89 ЕООД е с предмет на дейност търговия с авточасти за леки и лекотоварни автомобили.

За да бъде по-близо до клиентите си, офисът ни се намира в центъра на града, с лесен достъп до него и с паркоместа непосредствено пред магазина. Адреса на който можете да ни намерите е бул. Сан Стефано №47.

Оригинални Авточасти от фирма КАРАЛИНА 89 ЕООД

 Каралина 89 КАРАЛИНА 89 ЕООД предлага оригинални авточасти за: японски автомобили, корейски автомобили и американски автомобили

Основният стремеж на фирмата е бързо и коректно задоволяване на нуждите на своите клиенти.

Първоначално фирмата е търгува с авточасти за корейски автомобили, в последствие започва да предлага и части и за японски автомобили. От една година КАРАЛИНА 89 ЕООД е официален дистрибутор на фирма MANIMPEX ЕООД.

Фирма MANIMPEX ЕООД е вносител на авточасти за и европейски автомобили, а от скоро разполага и с резервни части за американски автомобили. А за здрава кола трябват не само качествени резервни части, но и професионални автомонтьори. Именно по тази причина, за да гарантира здравето и живота на своите клиенти, фирма КАРАЛИНА 89 ЕООД вече разполага със сервиз, в който работят висококвалифицирани служители, които безкомпромисно и безпроблемно отстраняват всеки проблем от всяка кола.

Фирма MANIMPEX ЕООД извършва и регулиране на преден и заден мост.

Каралина 89

www.karalina89.com

Мнения за Каралина 89


The company has no review.

Напиши мнение за Каралина 89


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.