Каралина 89 - Вижте още

Каралина 89

Фирма КАРАЛИНА 89 ЕООД е официален ПРЕДСТАВИТЕЛ за град Кърджали и региона на ФИРМА MANIMPEX ЕООД - директен вносител на оригинални резервни части за леки и лекотоварни европейски автомобили. КАРАЛИНА 89 ЕООД ПРЕДЛАГА И оригинални авточасти за японски, корейски и американски автомобили.
Каралина 89
Кои сме ние:

Фирма КАРАЛИНА 89 ЕООД е с предмет на дейност търговия с авточасти за леки и лекотоварни автомобили.

За да бъде по-близо до клиентите си, офисът ни се намира в центъра на града, с лесен достъп до него и с паркоместа непосредствено пред магазина. Адреса на който можете да ни намерите е бул. Сан Стефано №47.

Оригинални Авточасти от фирма КАРАЛИНА 89 ЕООД

 Каралина 89 КАРАЛИНА 89 ЕООД предлага оригинални авточасти за: японски автомобили, корейски автомобили и американски автомобили

Основният стремеж на фирмата е бързо и коректно задоволяване на нуждите на своите клиенти.

Първоначално фирмата е търгува с авточасти за корейски автомобили, в последствие започва да предлага и части и за японски автомобили. От една година КАРАЛИНА 89 ЕООД е официален дистрибутор на фирма MANIMPEX ЕООД.

Фирма MANIMPEX ЕООД е вносител на авточасти за и европейски автомобили, а от скоро разполага и с резервни части за американски автомобили. А за здрава кола трябват не само качествени резервни части, но и професионални автомонтьори. Именно по тази причина, за да гарантира здравето и живота на своите клиенти, фирма КАРАЛИНА 89 ЕООД вече разполага със сервиз, в който работят висококвалифицирани служители, които безкомпромисно и безпроблемно отстраняват всеки проблем от всяка кола.

Фирма MANIMPEX ЕООД извършва и регулиране на преден и заден мост.

Каралина 89

www.karalina89.com