Кали Ялъмов ЕООД  itemprop=

Кали Ялъмов ЕООД

Строителни ремонти и довършителни работи - електро, ВиК, ОВ, сухо строителство, изолации, боя, дървени и метални конструкции, ламинирани паркети, монтаж на врати и дограми, ремонт на покриви и др. Фирма Кали-Ялъмов ЕООД е създадена през 2004 г. като
КАЛИ - строителство, монтаж и довършителни работи Строителни ремонти и довършителни работи - електро, ВиК, ОВ, сухо строителство, изолации, боя, дървени и метални конструкции, ламинирани паркети, монтаж на врати и дограми, ремонт на покриви и др. Фирма Кали-Ялъмов ЕООД е създадена през 2004 г. като ЕТ Кали, като тя е създадена през 1994 г., с предмет на дейност ремонт на жилищни и промишлени сгради, а по-късно и строителство на газостанции към ОМВ, Шел и Петрол. През 2006 г. ЕТ се преобразува в Кали-Ялъмов ЕООД. Собствеността на фирмата е 100% частна. Собственик и основател е инж. Калин Ялъмов. Същият е и управител на дружеството. Фирмата започва своята дейност с двама работника, а през 2010 г. вече има висококвалифициран персонал от 20 работници на трудов договор. Основните принципи на Кали-Ялъмов ЕООД са: точност, коректност и лоялност към клиентите и партньорите. За това говорят и многото обекти, изпълнени от фирмата. Сред тях са: жилищни сгради, бензиностанции, метанстанции, газостанции, ресторанти, стадиони, и много други обекти в градовете Пловдив, Стара Загора, Плевен, Антоново, Кнежа, Малко Търново, Средец, Поморие, Ямбол, Самоков, Карлово, Панагюрище, Кърджали, Гоце Делчев, Крумовград, Момчилград, Монтана, Бургас и др. Фирмата извършва: - строителни ремонти и довършителни работи по части: електро; ВиК; ОВ; сухо строителство; хидро и топлоизолации; боя; дървени и метални конструкции; ламинирани паркети; монтаж на врати и дограми; ремонт на покриви и др.; - къртене и извозване; - комплексно строителство на еднофамилни къщи и кооперации; - ново строителство, включващо груб строеж, довършителни работи - мазилки, шпакловки, подови настилки, бояджийски работи, ел. и ВиК инсталации, вертикални планировки, съоръжения за водопроводи и канализации, външни ел. мрежи ниско и средно напрежение. - Подробни количествени и стойностни сметки, анализи, остойностяване на проектни документации.

Мнения за Кали Ялъмов ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Кали Ялъмов ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.