Сухо строителство, гипсокартон

Областни градове

Великов Л ЕООД е основана през 1992г. Фирмата е дистрибутор на Велукс - покривни прозорци, Tegola Canadese - битумни керемиди, BRAMAC - бетонови керемиди и покривни системи, KNAUF - гипсокартон и др. Нашата фирма продава и монтира покривни прозорци не само в София и областта.

София
Д-А 11 ЕООД е фирма, която се занимава с всякакви вътрешни и довършителни ремонти. Имаме дългогодишен опит и сме специалисти в областта на усвояването на тераси и балкони, комплексната услуга "Кърти Чисти Извозва" и всички довършителни работи! Преустройства на жилища, покриване и

Ние сме динамично развиваща се строителна фирма и предлагаме на клиентите ни професионални строителни услуги. Нашите основни дейности са: Изработка и монтаж на опънати тавани; Полимерна безшевна хидроизолация на покриви (на всяка повърхност); Полимерни подове

Бургас
Фирма Растер е регистрирана през 2004 г. в Бургас. Вносител е на материали за сухото строителство – окачени тавани, гипсокартон и други материали за облицовка на водещи фирми от Китай. Продуктите са нови за българския пазар, екологични, с оригинален дизайн.

Ремонт и реставрация на сгради от естествени материали.Глина,камък и дърво.

Казанлък
Ръководния персонал на фирмата е съставен от професионалисти с богат професионален опит в областта на строителството, хидроизолациите и изграждане на газстанции, бензиностанции и производствени помещения. Цялостно изграждане на сгради и съоръжения - груб строеж и довършителни работи.

Строителна фирма БОБЪР е създадена през 1992г. от инж. Цеко Манасиев и инж. Цеца Манасиева. Предмет на дейност-строителство, основни строителни ремонти, реконструкции, метални конструкции, сухо строителство, обзавежданепо проект на клиента. Работим с професионалисти и качествени материали.

София
Фирмата е специализирана в ремонт на покриви, цялостно изграждане на нов покрив, хидроизолация и топлоизолация на всякакви строителни обекти / покриви, стени, основи, фундаменти, мостове и виадукти, подземни строителни съоръжения.

Компанията предлага пълен набор от машини свързани с пречистването на отпадни и технически води. Довършителни дейности в строителството и селективно разрушаване.

Фирма Бекяров Билд ЕООД е специализирана в изграждането на Къщи,Вили,Жилищни и Промишлени сгради от 4 и 5 категория строежи на етап- “Груб строеж”, “Строителство до ключ”

Сухо строителство, гипсокартон


В съвременното строителство широко застъпено е именно сухото строителство. То включва използването на материали, като гипсокартон, различни видове гипсови плоскости монтирани на стени, тавани или подове посредством различни видове дървени или метални конструкции.

Предимството на сухото строителство произлиза от името си, т.е. липсата на вода използвана в него. Това прави работата му бърза, лесна, а в последствие не се налага изчакване за да изсъхне влагата, която се генерира в други видове строителство.

С гипсокартон могат да се изградят преградни стени или да се изравни вече издигната такава, резултата е перфектно равна повърхност. Чрез сухото строителство се постигат правилни форми, а податливостта на извиване или използването на малки детайли позволява използването на гипсови плоскости за да се постигнат невероятни форми, които само сухото строителство могат да постигнат.

Монтажа на гипсовите плоскости е изключително лесен и обхваща голяма квадратура за кратко време. Този вид строителство може да се използва за направа на вътрешни изолации, като между стената и гипсокартона се вложат различни по вид и размер изолационни материали.


Окачени тавани , Системи за сухо строителство , Сухо Строителство
Прочети повече
Затвори

Партньори