Сухо строителство, гипсокартон

Областни градове

Казанлък
Ръководния персонал на фирмата е съставен от професионалисти с богат професионален опит в областта на строителството, хидроизолациите и изграждане на газстанции, бензиностанции и производствени помещения. Цялостно изграждане на сгради и съоръжения - груб строеж и довършителни работи.

Сухо строителство, строителни изолации и довършителни работи. Изпълнява стенни и таванни облицовки върху конструкция от метални щендери, предстенни облицовки, преградни стени, окачени тавани и апликации от гипсокартон в мокри и сухи помещения.

Строителна фирма БОБЪР е създадена през 1992г. от инж. Цеко Манасиев и инж. Цеца Манасиева. Предмет на дейност-строителство, основни строителни ремонти, реконструкции, метални конструкции, сухо строителство, обзавежданепо проект на клиента. Работим с професионалисти и качествени материали.

Великов Л ЕООД е основана през 1992г. Фирмата е дистрибутор на Велукс - покривни прозорци, Tegola Canadese - битумни керемиди, BRAMAC - бетонови керемиди и покривни системи, KNAUF - гипсокартон и др. Нашата фирма продава и монтира покривни прозорци не само в София и областта.

Бургас
Фирма Растер е регистрирана през 2004 г. в Бургас. Вносител е на материали за сухото строителство – окачени тавани, гипсокартон и други материали за облицовка на водещи фирми от Китай. Продуктите са нови за българския пазар, екологични, с оригинален дизайн.

София
Д-А 11 ЕООД е фирма, която се занимава с всякакви вътрешни и довършителни ремонти. Имаме дългогодишен опит и сме специалисти в областта на усвояването на тераси и балкони, комплексната услуга "Кърти Чисти Извозва" и всички довършителни работи! Преустройства на жилища, покриване и

Пловдив
Фирма Трейдстрой е cпециализирана в търговия на строителни материали и строителна химия, както и апликация на предлаганите продуктите.....

Ремонт Експерт предлага комплексна услуга по иновативен и достъпен начин, чрез която получавате повече в отговор на доверието, което ни давате. Нашите ремонтни експерти предоставят разширена и качествена услуга, която надвишава установените на пазара стандарти.

София
Фирмата е специализирана в ремонт на покриви, цялостно изграждане на нов покрив, хидроизолация и топлоизолация на всякакви строителни обекти / покриви, стени, основи, фундаменти, мостове и виадукти, подземни строителни съоръжения.

Мисията на Групо дизайн е да създадем обстановка естетически и практически издържана, интериорния дизайн трябва да доставя удоволствие, но и да бъде практичен и удобен за целите си. Създаваме уникална визия за всеки интериорен дизайн и поставяме безкомпромисни стандарти

Сухо строителство, гипсокартон

Оценка: 5 - 1 гласа

В съвременното строителство широко застъпено е именно сухото строителство. То включва използването на материали, като гипсокартон, различни видове гипсови плоскости монтирани на стени, тавани или подове посредством различни видове дървени или метални конструкции.

Предимството на сухото строителство произлиза от името си, т.е. липсата на вода използвана в него. Това прави работата му бърза, лесна, а в последствие не се налага изчакване за да изсъхне влагата, която се генерира в други видове строителство.

С гипсокартон могат да се изградят преградни стени или да се изравни вече издигната такава, резултата е перфектно равна повърхност. Чрез сухото строителство се постигат правилни форми, а податливостта на извиване или използването на малки детайли позволява използването на гипсови плоскости за да се постигнат невероятни форми, които само сухото строителство могат да постигнат.

Монтажа на гипсовите плоскости е изключително лесен и обхваща голяма квадратура за кратко време. Този вид строителство може да се използва за направа на вътрешни изолации, като между стената и гипсокартона се вложат различни по вид и размер изолационни материали.


Окачени тавани , Системи за сухо строителство , Сухо Строителство
Прочети повече
Затвори