Сухо строителство, гипсокартон

Областни градове

Kyrti.com предлага Къртене на Бетон и всички услуги по Кърти Чисти Извозва в София и големите градове в страната.

Фирма за Кърти Чисти Извозва услуги на ниски Цени за Пловдив и Стара Загора. Посетете Karti - Izvozva и разгледайте всички кърти, чисти и извозва услуги и цени.

Ние сме фирма, предлагаща Кърти Чисти Извозва услуги в Пловдив на ТОП цени. Разполагаме с дългогодишен опит и екип от професионалисти със сериозна мотивация.

Фирма Бекяров Билд ЕООД е специализирана в изграждането на Къщи,Вили,Жилищни и Промишлени сгради от 4 и 5 категория строежи на етап- “Груб строеж”, “Строителство до ключ”

Мисията на Групо дизайн е да създадем обстановка естетически и практически издържана, интериорния дизайн трябва да доставя удоволствие, но и да бъде практичен и удобен за целите си. Създаваме уникална визия за всеки интериорен дизайн и поставяме безкомпромисни стандарти

Строителна фирма БОБЪР е създадена през 1992г. от инж. Цеко Манасиев и инж. Цеца Манасиева. Предмет на дейност-строителство, основни строителни ремонти, реконструкции, метални конструкции, сухо строителство, обзавежданепо проект на клиента. Работим с професионалисти и качествени материали.

Великов Л ЕООД е основана през 1992г. Фирмата е дистрибутор на Велукс - покривни прозорци, Tegola Canadese - битумни керемиди, BRAMAC - бетонови керемиди и покривни системи, KNAUF - гипсокартон и др. Нашата фирма продава и монтира покривни прозорци не само в София и областта.

Горна Оряховица
Фирма Ангелов Лукс извършва всички видове ремонтни дейности - реставрация на стари постройки и сгради. Всички видове изолации и покриви - изграждане, ремонти и др. Топлоизолации и Хидроизолации, Огради, Облицовки, Шпакловки, Боядисване и Хидроизолации.

Бургас
Фирма Растер е регистрирана през 2004 г. в Бургас. Вносител е на материали за сухото строителство – окачени тавани, гипсокартон и други материали за облицовка на водещи фирми от Китай. Продуктите са нови за българския пазар, екологични, с оригинален дизайн.

София
Д-А 11 ЕООД е фирма, която се занимава с всякакви вътрешни и довършителни ремонти. Имаме дългогодишен опит и сме специалисти в областта на усвояването на тераси и балкони, комплексната услуга "Кърти Чисти Извозва" и всички довършителни работи! Преустройства на жилища, покриване и

Сухо строителство, гипсокартон


В съвременното строителство широко застъпено е именно сухото строителство. То включва използването на материали, като гипсокартон, различни видове гипсови плоскости монтирани на стени, тавани или подове посредством различни видове дървени или метални конструкции.

Предимството на сухото строителство произлиза от името си, т.е. липсата на вода използвана в него. Това прави работата му бърза, лесна, а в последствие не се налага изчакване за да изсъхне влагата, която се генерира в други видове строителство.

С гипсокартон могат да се изградят преградни стени или да се изравни вече издигната такава, резултата е перфектно равна повърхност. Чрез сухото строителство се постигат правилни форми, а податливостта на извиване или използването на малки детайли позволява използването на гипсови плоскости за да се постигнат невероятни форми, които само сухото строителство могат да постигнат.

Монтажа на гипсовите плоскости е изключително лесен и обхваща голяма квадратура за кратко време. Този вид строителство може да се използва за направа на вътрешни изолации, като между стената и гипсокартона се вложат различни по вид и размер изолационни материали.


Окачени тавани , Системи за сухо строителство , Сухо Строителство
Прочети повече
Затвори