Частна детска градина Слънчогледи - Вижте още

Частна детска градина Слънчогледи

Частна целодневна детска градина СЛЪНЧОГЛЕДИ бе открита на 1 септември 2008 г. Градината се намира в съвсем нова, проектирана за детска градина сграда, в полите на Витоша. Тя е част от жилищен комплекс от затворен тип Бяла черква. Лицензирана е от Министе
София, р-н Панчарево, м. Ширините № 1А

Детска Градина „Слънчогледи”

Частна детска градина Слънчогледи

За Нас

Частна целодневна детска градина „СЛЪНЧОГЛЕДИ” бе открита на 1 септември 2008 г. Градината се намира в съвсем нова, проектирана за детска градина сграда, в полите на Витоша. Тя е част от жилищен комплекс от затворен тип „Бяла черква”.

Работи по одобрена програма за обучение и възпитание и ранна чуждоезикова подготовка по английски език. Разполага със собствена кухня и организира транспорт до дома при необходимост.

Частна детска градина СлънчогледиЧастна детска градина Слънчогледи

За Нас

Детска градина „СЛЪНЧОГЛЕДИ” разполага със специално проектирана база, отговаряща на нуждите на децата в ранна възраст:

  • Просторни и светли зали за игри и обучение
  • Озеленен двор и оборудвана детска площадка

  • Уютна детска спалня
  • Съвременна мултимедийна апаратура
  • Уникален детски физкултурен салон

Частна детска градина Слънчогледи

Организация

Частна детска градина СлънчогледиЧастна детска градина Слънчогледи

Детската градина приема деца от 8.30 ч. до 18.30 ч. всеки работен ден. При нeобходимост и предварителна заявка осигуряваме почасово гледане на децата извън работното време на детската градина. Хармоничният режим на всяка възрастова група включва ежедневно образователни занимания, английски език, часове за игри на открито, занимания с изкуства, сън и пет хранения.

Менюто е изготвено сезонно по детски рецептурник с гарантирани висококачествени продукти и в съответствие със съвременните изисквания за здравословно хранене. Плодове и салати, мляко, натурални сокове и изворна вода се консумират всеки ден.


Всяка седмица са организирани тренировки по плуване, тенис и езда.В програмата са включени екскурзии, ски-училище, море и излети. Градината работи от 1 септември до 31 юли.

Медицинско Обслужване

Частна детска градина Слънчогледи

В детска градина „СЛЪНЧОГЛЕДИ” е осигурен целодневно медицински персонал. Градината се обслужва и от лекарски екип на "Медицински център Младост" ООД София – денонощно звено за неотложна помощ със 17 квалифицирани специалисти и линейки, оборудвани за манипулации извън кабинетите на центъра.

Медицинска сестра провежда сутрешен здравен филтър всеки ден. При констатирано неразположение на детето го връща за домашно лечение.


Медицинската сестра следи за: Контрол на хигиената в градината; Изготвяне на менюто; Контрол на хранителните продукти и ястия; Измервания и медицински документи на всяко дете.

Занимания

Английски език
Наука
Природа
Обучението по английски език в детската градина е част от ежедневието на всички деца. Използват се оригинални британски учебни системи с богати приложени учебни средства, аудио и видео материал и мултимедиен софтуер.

Детска градина „СЛЪНЧОГЛЕДИ” работи по одобрена от МОН програма за предучилищно възпитание. Нашата цел е цялостно изграждане на детската личност. Натрупване на знания, социални умения, култура и стил на живот.

В програмата на детската градина водещо място заема познанието за природата и грижата за нея. Децата имат занимания и игри на открито всеки ден. Грижат се за детски зелен парк. Предвидени са излети, посещения на зоологическа градина и ферма.

Частна детска градина Слънчогледи

Игри и Спорт
Театър
Изобразително Изкуство
Музика и Танци

Частна детска градина Слънчогледи

www.slanchogledi.eu

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?