Институт по публична администрация  itemprop=

Институт по публична администрация

Мисията на Института е да провежда обучение на служителите от администрацията, с което да допринесе за модернизирането на държавната администрация. В своята дейност ИПА преследва следните стратегически цели:да стане водеща институция в обучението на държавните служители
Мисията на Института е да провежда обучение на служителите от администрацията, с което да допринесе за модернизирането на държавната администрация. В своята дейност ИПА преследва следните стратегически цели: да стане водеща институция в обучението на държавните служители да превърне обучението в инструмент за професионално развитие и кариера на служителите от държавната администрация да подготвя служителите в администрацията за работа в условия на членство в ЕС да допринася за утвърждаване на европейските ценности и на принципите за добра административна дейност да подготвя служителите в администрацията за работа в условията на Е-правителство.

Институт по публична администрация - отрасли:


Администрация, Общини, Административни Структури, Институти,

Мнения за Институт по публична администрация


The company has no review.

Напиши мнение за Институт по публична администрация


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.