Руди 96 - Вижте още

Руди 96

Автосервиз Руди гр. София ремонтира автомобили от 1996 година. Обслужваме и ремонтираме всички автомобилни марки, както и всичките им модели по година на производство. В автосервиза извършваме ремонт и автосервизна дейност в град София във всеки аспект от устройстовото на автомобила.
София, с. Лозен, ул. Проф. Никола Маринов No 29

Авточасти и Автосервиз Руди 96
Автосервиз Руди гр. София
Обслужваме и ремонтираме всички автомобилни марки, както и всичките им модели по година на производство. Извършваме ремонт и автосервизна дейност в град София във всеки аспект от устройстовото на автомобила. Имаме изградена партньорска мрежа със автосервизи в София и страната, тясно специализирани в различни области на автомобила, което ни позволява да извършим професионално всеки един ремонт по вашия автомобил.
Авточасти и Автосервиз Руди 96

Автоачсти

Успоредно с автосервизната ни дейност разработихме и дилърска мрежа за продажба на оригинални авточасти и консумативи и автоаксесоари.

Авточасти

АВТОСЕРВИЗ СОФИЯ

Ние можем да Ви предложим цялостната гама авточасти и автосервиз в София на невероятно ниски цени.

Авточасти и Автосервиз Руди 96

Авточасти и Автосервиз Руди 96

Авточасти и Автосервиз Руди 96
Авточасти и Автосервиз Руди 96

Автосервиз Руди 96 се стреми да предлага пълната гама от автосервизни услуги. Автосервиз РУДИ 96 се предлагат авточасти и извършват ремонти на автомобили от 1996 година.

През годините се усъвършенствахме и днес може да заявим, че няма проблем с автомобила на който да не намерим адекватно решение. Автосервиза извършва текущи ремонти, основни ремонти, смяна на масла и филтри, смяна на гуми, продажба на гуми и продажба на джанти,

Автосервиз Руди 96 извършва ремонт на ходова част на автомобил, ремонт на двигател на автомобил, ремонт на електрическа система на автомобил, ремонт на изпускателна система на автомобил. Стреми да обхване пълната гама от авторемонтни услуги за всички марки и модели автомобили които има на пазара в България.

Ремонт на автомобили София

Авточасти и Автосервиз Руди 96

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?