ЮЛИЛУКС 95 - Вижте още

ЮЛИЛУКС 95

Юлилукс - 95 ЕООД предлага лепене на спукани автомобилни стъкла. Възстановяват се всякакъв тип триплексни стъкла (автомобилни, бусови, автобусни, камионни и др.) от пукнатини и удари от камъчета. Поправката се извършва чрез инжектиране на фотополимерни смоли. Резултатът от нашата намеса е
Пловдив, ул. Парк отдих и култура 58

лепене на спукани автомобилни стъкла
Ние предлагаме поправка на спукани челни стъкла на всякакъв вид превозни средства, а така също и на витринни стъкла, стъклени маси, стъклени бар плотове.

На поправка подлежат различен вид дефекти по стъклата причинени от камъчета по пътя, от извършване на ремонти и от всякакъв вид външна намеса върху стъклото.

Поправката се извършва чрез инжектиране на фотополимерни смоли.
Резултатът от нашата намеса е стъкло, възвърнало изцяло здравината си и до 90% оптичните си качества.

За нас:

ремонт на спукани автомобилни стъкла

Основните предимства, които нашата услуга притежава са ниска цена и малко време за възстановяване спрямо подмяната на стъклото с ново.

Челните стъкла на съвременните автомобили са лепени за касата на колата и тяхната смяна е от една страна доста скъпа и от друга отнема повече от 3 часа, а ние ще оправим вашето стъкло за 15 до 30 минутиТехнология Glass Mechanix:

ремонт на спукани автомобилни стъкла

Работим по американска технология на фирмата „Glass Mechanix”, която е водеща в областта. По тази технология в цял свят се извършва поправка на автомобилни стъкла от 1969-та година.

За да се обработи едно стъкло не е необходимо свалянето му. Ремонтът се извършва докато стъклото е на колата без каквато и да е предварителна подготовка от страна на собственика на колата. Освен това след нашата намеса автомобилът е готов за път без никакви последващи грижи.


www.julilux95.com

ЮЛИЛУКС 95 - отрасли:


Автостъкла,