СТИВ 94 ООД - Вижте още

СТИВ 94 ООД

Фирма СТИВ 94 ООД град Правец е на Българския пазар от 1994 година и се занимава с търговия на дребно от всякакъв вид авточасти за всички марки и модели леки и лекотоварни автомобили. В магазина на СТИВ 94 ООД може да намерите всичко по интериора, по екстериора за вашия автомобил.
СТИВ 94 ООД ..
СТИВ - 94 ООД
Предлагаме авточасти за всички марки и модели европейски и японски леки, лекотоварни автомобили, микробуси и мотоциклети.

В магазина на СТИВ - 94 ООД може да намерите всичко по интериора, по екстериора, осветлението, ходовата част, гуми, акумулаторни батерии и много други.

  За нас:
СТИВ 94 ООД
Фирма СТИВ - 94 ООД град Правец е на Българския пазар от 1994 година и се занимава с търговия на дребно от всякакъв вид авточасти за всички марки и модели леки и лекотоварни автомобили.

Автокозметика, автоаксесоари, масла, филтри, акумулатори и гуми.
Фирмата e oсновен представител за региона на водещи фирми.


СТИВ - 94 разполага със собствен автосервиз за всички ремонти на леки и лекотоварни автомобили (гуми, хидравлични части, двигатели и т.н.) без автотенекиджииство и бояджииство. Компютърна диагностика на двигателя. Oсновен и частичен ремонт на двигателя.

СТИВ - 94 прави отстъпки за автосервизи!!!
СТИВ - 94 ООД
Фирмата осигурява безплатна доставка на всички видове авточасти в рамките на 1 ден, предоставя информация и справки по каталози.
. СТИВ 94 ООД
Доставка на липсващи и дефицитни авточасти от Западна Европа – в рамките на 7 дни.

Отстъпки – за редовни клиенти, за количества, за корпоративни клиенти.

Гаранции.

  www.stiv94.business.bg

Мнения за СТИВ 94 ООД


The company has no review.

Напиши мнение за СТИВ 94 ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.