СТИВ 94 ООД - Вижте още

СТИВ 94 ООД

Фирма СТИВ 94 ООД град Правец е на Българския пазар от 1994 година и се занимава с търговия на дребно от всякакъв вид авточасти за всички марки и модели леки и лекотоварни автомобили. В магазина на СТИВ 94 ООД може да намерите всичко по интериора, по екстериора за вашия автомобил.
СТИВ 94 ООД ..
СТИВ - 94 ООД
Предлагаме авточасти за всички марки и модели европейски и японски леки, лекотоварни автомобили, микробуси и мотоциклети.

В магазина на СТИВ - 94 ООД може да намерите всичко по интериора, по екстериора, осветлението, ходовата част, гуми, акумулаторни батерии и много други.

  За нас:
СТИВ 94 ООД
Фирма СТИВ - 94 ООД град Правец е на Българския пазар от 1994 година и се занимава с търговия на дребно от всякакъв вид авточасти за всички марки и модели леки и лекотоварни автомобили.

Автокозметика, автоаксесоари, масла, филтри, акумулатори и гуми.
Фирмата e oсновен представител за региона на водещи фирми.


СТИВ - 94 разполага със собствен автосервиз за всички ремонти на леки и лекотоварни автомобили (гуми, хидравлични части, двигатели и т.н.) без автотенекиджииство и бояджииство. Компютърна диагностика на двигателя. Oсновен и частичен ремонт на двигателя.

СТИВ - 94 прави отстъпки за автосервизи!!!
СТИВ - 94 ООД
Фирмата осигурява безплатна доставка на всички видове авточасти в рамките на 1 ден, предоставя информация и справки по каталози.
. СТИВ 94 ООД
Доставка на липсващи и дефицитни авточасти от Западна Европа – в рамките на 7 дни.

Отстъпки – за редовни клиенти, за количества, за корпоративни клиенти.

Гаранции.

  www.stiv94.business.bg

СТИВ 94 ООД - отрасли:


Автосервизи, Авточасти,