Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..

Агенция ЖАР - Вижте още

Агенция ЖАР

Агенция ЖАР е агенция за подбор и наемане на персонал. Създадена е през 2002г. и е базирана в гр. Бургас. Специализирана е в подбор на висококвалифициран персонал във всички сфери на индустрията. Работи и като трудова борса с налична картотека от база
Агенция ЖАР

Агенция ЖАР е консултантска агенция за подбор и наемане на персонал. Създадена е през 2002г. и е базирана в гр. Бургас. Специализирана е в подбор на висококвалифициран персонал във всички сфери на индустрията.
ПОЛИТИКА:

Ние оценяваме значението на създаването на добри взаимоотношения с нашите клиенти. Посредством срещите и разговорите ни както с работодателите, така и с кандидатите за работа ние успяваме да разберем най-пълно техните изисквания и желания и се стремим да ги удовлетворим по най-добрия начин. Смятаме, че личната среща е полезна както за нас, така и за тях, а също така и за постигане на целите на съвместната ни работа.
КАК РАБОТИМ:

Нашият подход към нуждите и изискванията на всеки клиент е строго индивидуален, професионален и в същото време надежден. Заедно с това ние се възползваме от предимствата на технологиите за да направим работата си по-ефективна и за да бъдем сигурни, че работодателят ще се срещне с точният кандидат възможно най-бързо.Успехът ни се дължи на изслушване на изискванията на работодателя, задаване на подходящи въпроси, касаещи обявените свободните длъжности и накрая осигуряване на най-ефективният кандидат.Ние сме агенция, която може да чуе, да разбере и да удовлетвори вашите изисквания.
Агенция ЖАР
ЦЕННОСТИ:

Стремим се да осигурим отлично обслужване посредством качество, гъвкавост, почтеност и позитивно отношение. Целта ни е създаване на дълготрайни бизнес отношeния и непрекъснато разширяване обхвата на дейността и услугите
ЦЕННОСТИ:

РАБОТОДАТЕЛИ

Хората са най-ценния капитал във Вашата фирма.

Затова се стремим да поддържаме непрекъснат контакт с всеки от Вас, като взимаме под внимание специфичните Ви изисквания.

Стараем се да опознаем достатъчно добре бизнеса, работната среда и взаимоотношенията в компанията Ви.

За да бъдем достойни дълготрайни Ваши партньори, ние непрекъснато разширяваме обхвата на дейността си и в сътрудничество със специализирани консултанти Ви предлагаме още:

  • Изготвяне на длъжностни характеристики - съобразени със структурата на Вашата фирма и конкретните наименования на позициитe
  • Професионални тествания с цел оценка на знания и умения
  • Психологически тестове определящи психологически профил
  • Насочване към специализирани в трудово-правни отношения юристи
КАНДИДАТИ

Икономическата ситуация на динамичното време, в което живеем и все по-конкурентения трудов пазар налагат, търсещите работа лица да презентират професионалните си и личностни качества, по най-добри начин, ангажирайки вниманието на работодателя.

Ако вие сте намерили "своята работа", но изпитвате неувереност, по отношение правилното оформяне на документите си за кандидатстване, то заповядайте при нас.

За ваше улеснение ние Ви предлагаме:

  • Консултация за изготвяне на автобиография
  • Консултация за писане на атрактивно резюмe
  • Консултации за кандидатстване
  • Изготвяне на професионално СV
  • Изготвяне на мотивационно писмо


Агенция ЖАР
www.rabotajar.com

Агенция ЖАР - отрасли:


Подбор на Персонал,

Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..