Радина М ООД - Вижте още

Радина М ООД

Фирма Радина-М ООД Пловдив е специализирана в проектиране и изработка на всички видове зъбнопрофилни детайли. В производствената гама се включват зъбни колела и венци, детайли с вътрешни и външни шлици, рейки, преговащи валове шнекове и др.
Пловдив, Югоизточна Промишлена Зона, ул. инж. Асен Йорданов 10

Радина М ООД
Радина М ООДРадина М ООД
...
Радина - М ООД

Фирма Радина-М ООД Пловдив е специализирана в проектиране и изработка на всички видове зъбнопрофилни детайли. В производствената гама се включват зъбни колела и венци, детайли с вътрешни и външни шлици, рейки, преговащи валове, шнекове и голямо разнообразие от механични възли.

Ремонтната дейност обхваща дефектоване, изработка и монтаж на резервни части за диференциали, планетарни и червячни редуктори, скоростни кутии, зъбни помпи и др. На базата на натрупания опит се предлагат и консултантски услуги. Разработените за нуждите на фирмата компютърни програми дават възможност за бързо и точно изчисление на параметрите и геометрията на зъбните колела. Качеството на изработените детайли се контролира с помощта на тестови уреди за определяне точността на изпълнение.


Радина М ООД

Продукти

Цилиндрични зъбни колела Конусни зъбни колела Верижни зъбни колела

Зъбни рейки и съединители Зъбноремъчни шайби Профилирани детайли

Преговащи валове, шнекове Червячни зъбни предавки


Радина М ООД Радина М ООД Радина М ООД Радина М ООД Радина М ООД Радина М ООД

Основни дейности

Производство - Цялостна изработка на единични и серийни детайли и механични възли.

Услуги - Зъбонарязване на детайли, ремонт на механични предавки, консултантска и търговска дейност, реклама.


Радина М ООД

Основни дейности

Изработване на резервни части и възли за: хранително-вкусова и тютюнева промишленост; дървообработваща, хартиена и печатарска промишленост; селскостопански и пътностроителни машини; автомобили, автобуси и автокранове; рудодобивна и леярска промишленост; металообработващи машини.

Аварийни поръчки - при аварийни ситуации фирма Рдина-М ООД Пловдив изпълнява спешни поръчки, при които се извършва незабавно дефектоване, изготвяне на техническа документация и пренасочване на мощности и ресурси за изработване на детайлите във възможно най-кратки срокове.

Мнения за Радина М ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Радина М ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.