БАК България ООД - Вижте още

БАК България ООД

БАК България ООД е с основен предмет на дейност Интегрирана борба с битови и складови неприятели, дезинсекция, дератизация, фумигация, мониторинг на съхранявана продукция и вредители.
Добрич, ул.Независимост 29, вх.А, ап.2

Фумигация на кораби, шлепове, вагони, контейнери

БАК България ООД е Вашият верен партньор в борбата срещу вредителите

За нас:

БАК България ООД е с основен предмет на дейност Интегрирана борба с битови и складови неприятели, дезинсекция, дератизация, фумигация, мониторинг на съхранявана продукция и вредители. Служителите на дружеството са разделени на групи и извършват обработки на територията на цялата страна. Те са на разположение 24 часа в денонощието. Всички извършвани обработки са съобразени с Европейските изисквания и световния опит в професионалния контрол на вредителите.

Фумигация на кораби, шлепове, вагони, контейнери
БАК България ООД има сключени договори с фирми с обществено значение които подлежат на контрол съгласно изискванията за добри производствени практики и отговарят на Наредба №3 от 24.01.2005 г. на МЗ. Притежаваме необходимите лицензи издадени от Министерство на Здравеопазването за ДДД мероприятия и от Министерство на Земеделието за фумигация и обеззаразяване на площи.

Отделяме голямо внимание на обучението на своите кадри,като всички служители притежават необходимите квалификации,ежегодно участваме в програми и международни конференции. Екип от специалисти консултира безплатно по отношение на всички проблеми свързани със ДДД дейностите, необходимите профилактични мероприятия, прилаганите методи за интегрирана борба и използваните препарати.

Препаратите с които работим са на водещи фирми с гаранция за качество и са съобразени с необходимите документи-разрешителни за употреба и информационен лист за безопастност, издадени от МЗ. Дезакаризация на тревни площи е ежегодна мярка, като за гарантирана ефективност обработката се повтаря след седем дни, като това е свързано с биологията на инсектите и изискването е тревата да е предварително окосена. След всяка обработка издаваме необходимия по Наредба № 3 Протокол и водим регистър на извършените обработки.

Услуги:

Фумигация на кораби, шлепове, вагони, контейнери
Фумигация

Фумигация на складирани продукти в складове и силози.
Фумигация на кораби, шлепове, вагони, контейнери.
Фумигация на зърно в силози и плоски складове
Дезинсекция

Дезинсекция на силози, складове, мелници и производствени помещения.
Дезинсекция против кърлежи, мравки, хлебарки, мухи и др.
Фумигация на кораби, шлепове, вагони, контейнери
Детаризация

Диагностиката и борбата с гризачите.
Изготвяне на дератизационна схема, обозначаване на дератизационни точки.
Фумигация на кораби, шлепове, вагони, контейнери
Дезинфекция

Унищожаване на патогенни микроорганизми във външната среда и за изключване на възможностите за предаването им.

www.bacbg.com

БАК България ООД - отрасли:


Услуги, Мелници, Агроборси, Дезинфекция,

Мнения за БАК България ООД


The company has no review.

Напиши мнение за БАК България ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.