Последни новини


Какво представлява процесът на бизнес симулация?

Виж още..

Въздействието на минималистичния дизайн в офис интериора

Виж още..

Ефективност и устойчивост: Бъдещето на селскостопанската техника

Виж още..

Милениум Дез Контрол ЕООД  itemprop=

Милениум Дез Контрол ЕООД

МИЛЕНИУМ ДЕЗ КОНТРОЛ е лицензирана фирма за борба с вредителите в жилищни, хранителни, обществени, стопански, производствени и търговски обекти.Качеството на услугите, които предлагаме е гарантирано от високата професионална квалификация на служителите ни
УНИЩОЖАВАНЕ НА ВРЕДИТЕЛИ - ВИСОКО КАЧЕСТВО НА УСЛУГИТЕ, КВАЛИФИЦИРАН ПЕРСОНА "МИЛЕНИУМ ДЕЗ КОНТРОЛ" ЕООД е лицензирана фирма за борба с вредителите в жилищни, хранителни, обществени, стопански, производствени и търговски обекти. Качеството на услугите, които предлагаме е гарантирано от високата професионална квалификация на служителите ни и използването на препарати на световно признати производители в тази сфера, разрешени за употреба от Министерството на здравеопазването. Фирмата е създадена в отговор на нарастващата нужда от професионален контрол върху числеността на вредителите, в големите и малки населени места. УСЛУГИ   Фирмата извършва следните дейности: ДЕЗИНФЕКЦИЯ - унищожаване на вредни, патогенни микроорганизми ДЕЗИНСЕКЦИЯ - унищожаване на летящи и пълзящи насекоми (мухи, комари, хлебарки, мравки, бълхи, дървеници) ДЕРАТИЗАЦИЯ - унищожаване на вредни гризачи (мишки, плъхове) ДЕЗАКАРИЗАЦИЯ - третиране срещу кърлежи ЦЕНИ ЕДНОКРАТНА ОБРАБОТКА: Дезинфекция - 0,25 лв./кв.м. Дезинсекция - 0,40 лв./кв.м. Дератизация - 0,22 лв./кв.м. АБОНАМЕНТНО ОБСЛУЖВАНЕ- при сключване на договор: Вид на услугата При площ под 500 кв.м. При площ 501 - 1000 кв.м При площ над 1000 кв.м Дезинфекция (обработка срещу микроорганизми) 0,20 лв./кв.м. 0,14 лв./кв.м. по договаряне Дезинсекция (обработка срещу насекоми) 0,30 лв./кв.м. 0,20 лв./кв.м. по договаряне Дератизация (обработка срещу гризачи) 0,18 лв./кв.м. 0,14 лв./кв.м. по договаряне * Предложените цени са крайни с включено ДДС. * Минимална стойност при еднократна обработка в обекти по- малки от 50 кв. м. - 24 лв. * Цената на дератизационни тунели, капани и лепливи ловилки за гризачи не е включена в офертата и се договаря дсопълнително.  

Милениум Дез Контрол ЕООД - отрасли:


Услуги, Дезинфекция,

Мнения за Милениум Дез Контрол ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Милениум Дез Контрол ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Какво представлява процесът на бизнес симулация?

Виж още..

Въздействието на минималистичния дизайн в офис интериора

Виж още..

Ефективност и устойчивост: Бъдещето на селскостопанската техника

Виж още..