Последни новини


Правилният избор на сватбен фотограф в 5 стъпки

Виж още..

Как да декорирате мечтания дом: вдъхновение и съвети за декориране

Виж още..

Настоящият срив е подобен на този през 2018 г., твърди Чанпен Джао

Виж още..

ДДД Бургас  itemprop=

ДДД Бургас

ДЕЗИНФЕКЦИЯ - унищожаване на вредни патогенни микроорганизми. ДЕЗИНСЕКЦИЯ - унищожаване на инсекти (хлебарки, мравки, бълхи, мухи, комари, дървеници, дървояди и други насекоми. ДЕРАТИЗАЦИЯ - унищожаване на вредни гризачи(мишки, плъхове и други).
ДДД Бургас Какво е ДДД? ДЕЗИНФЕКЦИЯ - унищожаване на вредни патогенни микроорганизми. ДЕЗИНСЕКЦИЯ - унищожаване на инсекти (хлебарки, мравки, бълхи, мухи, комари, дървеници, дървояди и други насекоми. ДЕРАТИЗАЦИЯ - унищожаване на вредни гризачи(мишки, плъхове и други). Гаранция за постоянно високо качество ДДД Бургас използва само най-новите високо ефективни препарати в борбата с вредителите. Те са ниско токсични за хората, домашните любимци и растенията. На нас могат да разчитат хора високо чувствителни към химични елементи. Нашите препарати не замърсяват околната среда, не предизвикват разлагане и неприятна миризма. Всички препарати са придружени с необходимите сертификати и санитарни разрешителни отговарящи на Европейските изисквания. Услуги Пест контрол ефективна борба с вредителите ДЕЗИНСЕКЦИЯ – унищожаване на вредни насекоми – хлебарки, мравки, кърлежи, бълхи, дървеници, мухи, комари, оси и други; ДЕРАТИЗАЦИЯ – унищожаване на гризачи – мишки и плъхове; ДЕЗИНФЕКЦИЯ – унищожаване на патогенни микроорганизми; ДЕЗАКАРИЗАЦИЯ - обработка против кърлежи. ЗАЩИТА ОТ ВЛЕЧУГИ И ПТИЦИ ИНТЕГРИРАН ПЕСТ МЕНИДЖМЪНТ - ефективен и екологично обоснован подход за борба с вредителите. Услуги УСЛУГИТЕ МОГАТ: да бъдат извършени еднократно; да се обслужват абонаментно по договор. ГАРАНТИРАМЕ КАЧЕСТВО ЧРЕЗ: Модерна, специализирана техника; Опитни специалисти, притежаващи необходимата квалификация за упражняване на дейността; Използване на нискотоксични, щадящи човешкото здраве и околната среда препарати и помощни средства на водещи европейски компании; Оценка на риска от висока заселеност с насекоми и гризачи; Препоръки за превантивни мерки; Прилагане на индивидуална схема за всеки клиент; Обработки в удобно време, без прекъсване на работния процес.

ДДД Бургас - отрасли:


Дезинфекция,

Мнения за ДДД Бургас


The company has no review.

Напиши мнение за ДДД Бургас


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Правилният избор на сватбен фотограф в 5 стъпки

Виж още..

Как да декорирате мечтания дом: вдъхновение и съвети за декориране

Виж още..

Настоящият срив е подобен на този през 2018 г., твърди Чанпен Джао

Виж още..