Последни новини


Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Виж още..

Натурална грижа за кожата с флоралните води на Eterika

Виж още..

За какво се използва розовото масло?

Виж още..

Сейфтекс ЕООД - Вижте още

Сейфтекс ЕООД

Фирма Сейфтекс ЕООД повече от 20 години рaботен опит с внос на машини от текстилния сектор, модернизация, пресоваща техника, оборудване за винопроизводители и оборудването на водни басейни за спортни цели.
Сейфтекс ЕООД Сейфтекс ЕООД
Сейфтекс ЕООД
повече от 20 години рaботен опит с внос на машини от текстилния сектор, модернизация, пресоваща техника, оборудване за винопроизводители и оборудването на водни басейни за спортни цели.
  За нас:
Фирма Сейфтекс ЕООД има повече от 20 години рaботен опит с внос на машини от текстилния сектор и направлението ни е, модернизация на съществуващите и създаване на нови производства на чорапи, чорапогащи, безшевно бельо и други продукти. Отскоро фирмата разшири своята представителна дейност в три нови сектора – пресоваща техника, оборудване за винопроизводители и оборудването на водни басейни за спортни цели.

С наша помощ много производители в България значително подобриха качеството, количеството и асортимента на своята продукция, както и най-вече присъствието си на българския и дори световният пазар. Нашата цел е да бъдем не само доставчици, а и партньори, спомагащи за вашето бъдещо развитие.
  Партньори:
Сейфтекс ЕООД
Myrtha Pools (A&T Europe)

Сейфтекс ЕООД Oснована през 1961 в Италия, A&T Europe Group бързо се превръща в най-големият производител и проектант на басейни изпълнени до ключ. Тяхното портфолио включва от басейни подходящи за провеждане на световни шампионати по плуване, водна топка, синхронно плуване и скокове във вода, до красиви и специални изпълнения в най-различни форми за луксозни хотели, спа центрове и частни домове. Myrtha Pools изпълнява и подновяване, и връщане в експлоатация на всякакви стари басейни, по иновативна патентована технология на фирмата.

Мyrtha Pools се слави с това, че активно разработва и развива иновативни технологии и идеи в изпълнението на зададените проекти, в резултат на което фирмата държи собствено портфолио от различни патенти за разработените от тях многобройни технологии в бранша. Басейни носещи бранда Myrtha Pools, могат да бъдат видяни в над 70 държави. Фирмата е партньор и основен спонсор на FINA (Международна федерация по плувни спортове) и LEN (Европейска Лига по плуване) в басейни построени от Myrtha Pools от години се провеждат състезанията по водните дисциплини от Олимпийските игри, както и редица Световни, Европейски и други регионални и местни шампионати.

Фирмата проектира и завършва около 1500 басейна годишно, в най-различни точки на света.

За повече информация посетете: http://www.myrthapools.com/en/

Сейфтекс ЕООДСейфтекс ЕООД

През месец май 2018 г. бе открит първия в България спортен басейн, построен изцяло по технологията на Myrtha, в Бургас.

Съоръжението е покрито, с олимпийски размери 50 х 25 м и дълбочина 2 до 3 м, басейна е оборудван с допълнителна подвижна стена, която позволява да се разделя на две части, при необходимост.


  Текстил:
Sangiacomo, Matec, – Реномирани италиански производители на кръглоплетачни автомати за производство на чорапи и чорапогащи. Фирмата SANGIACOMO през последните 50 години е лидер в производството на плетачни машини за изплитане на мъжки и детски чорапи.
Сейфтекс


През 1984 фирмата навлиза и в пазара на безшевните продукти, доказвайки своята позиция на иновативен производител, целящ да подобрява технологичните си процеси постоянно. Фирмата предлага богат избор от едноцилиндрови плетачни автомати за мъжки и детски чорапи, както и опция за добавяне на устройство зашиващо пръстите на готовите чорапи. Фирмата предлага и машини за производството на бельо, спортни облекла, ношници и др.

За повече информация: www.matec.it , www.sangiacomo.it
Rosso Industrie – Производител на машини за зашиване на пръстите на готовите чорапи и машини за зашиване на други готови текстилни прудукти.
Сейфтекс
Машините Rosso са характерни с лесната работа с тях и не се изисква да се обучава специално за целта персонал и са всепризнати в сектора, като производител на машини които улесняват и увеличават производителността от 4 до 5 пъти, сравнено с конкурентни процеси.

Разработените от фирмата патентовани технологии, позволяват на Rosso Industrie да се превърне в лидер в световен мащаб за своя сектор.

За повече информация: www.rossoindustrie.it
Сейфтекс


ReB – Аспирационна техника за чорапни и други производствени линии.

За повече информация: www.reb-impianti.it


Сейфтекс
Cubotex – Производител No. 1 на кръгли багрилни апарати с центрофуга както и багрилни шкафове. Капацитети от 25 до 150 Кг. за багрене на чорапогащи, чорапи и прежди. Създадена през 1984 фирма Cubotex се е утвърдила като световен лидер в производственият си сектор, доказателство за това са многобройните големи производители (Sara Lee Group, Pompea, Filodoro, Calzificio San Pellegrino, Golden Lady, и др.) на текстилни изделия които са клиенти на фирмата още от самото и създаване.

За повече информация: www.cubotex.it
Сейфтекс


Cortese – Високопроизводителни машини за окачествяване и гладене на чорапогащи, чорапи и бельо с парна камера, IR лъчение или топъл въздух.

За повече информация: www.cortesespa.com

СейфтексElletrotermica Mucchetti – Евтини решения за малкия производител, за гладене на чорапи, чорапогащи и бельо

За повече информация: www.mucchetti-maffetti.it


Сейфтекс

Autotex – Комплексни решения за автоматизираното пакетиране на готова продукция – чорапи, чорапогащи, бельо и трикотаж. Фирмата предлага избор от полу-автоматизирани до напълно автоматизирани системи, както и изграждане на система по изискванията на клиента.

За повече информация: www.autotex.it

Сейфтекс
BTSR – Световен лидер в производството на авангардни устройства за контрол на нишката при автоматизираното производство на всички видове прежди и текстилни изделия. BTSR е основен партньор на много реномирани производители в текстилният сектор, което доказва безспорните качества на продуктите предлагани от фирмата.

За повече информация: www.btsr.it

Сейфтекс

FILMAR – Производител No.1 в Италия на най-добрите памучни прежди (100% египетски памук). Благодарение на висококачествените суровини с които фирмата работи, се произвеждат перфектно пресукани мерсеризирани прежди в богата цветова гама.

За повече информация: www.filmar.it

  Сейфтекс ЕООД

Мнения за Сейфтекс ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Сейфтекс ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Виж още..

Натурална грижа за кожата с флоралните води на Eterika

Виж още..

За какво се използва розовото масло?

Виж още..