Последни новини


Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Как да изберете автомобилен товарен превозвач според вашите нужди?

Виж още..

Принтери за етикети - как да изберете подходящия за вашите нужди?

Виж още..

Сейфтекс ЕООД - Вижте още

Сейфтекс ЕООД

Фирма Сейфтекс ЕООД повече от 20 години рaботен опит с внос на машини от текстилния сектор, модернизация, пресоваща техника, оборудване за винопроизводители и оборудването на водни басейни за спортни цели.
Сейфтекс ЕООД Сейфтекс ЕООД
Сейфтекс ЕООД
повече от 20 години рaботен опит с внос на машини от текстилния сектор, модернизация, пресоваща техника, оборудване за винопроизводители и оборудването на водни басейни за спортни цели.
  За нас:
Фирма Сейфтекс ЕООД има повече от 20 години рaботен опит с внос на машини от текстилния сектор и направлението ни е, модернизация на съществуващите и създаване на нови производства на чорапи, чорапогащи, безшевно бельо и други продукти. Отскоро фирмата разшири своята представителна дейност в три нови сектора – пресоваща техника, оборудване за винопроизводители и оборудването на водни басейни за спортни цели.

С наша помощ много производители в България значително подобриха качеството, количеството и асортимента на своята продукция, както и най-вече присъствието си на българския и дори световният пазар. Нашата цел е да бъдем не само доставчици, а и партньори, спомагащи за вашето бъдещо развитие.
  Партньори:
Сейфтекс ЕООД
Myrtha Pools (A&T Europe)

Сейфтекс ЕООД Oснована през 1961 в Италия, A&T Europe Group бързо се превръща в най-големият производител и проектант на басейни изпълнени до ключ. Тяхното портфолио включва от басейни подходящи за провеждане на световни шампионати по плуване, водна топка, синхронно плуване и скокове във вода, до красиви и специални изпълнения в най-различни форми за луксозни хотели, спа центрове и частни домове. Myrtha Pools изпълнява и подновяване, и връщане в експлоатация на всякакви стари басейни, по иновативна патентована технология на фирмата.

Мyrtha Pools се слави с това, че активно разработва и развива иновативни технологии и идеи в изпълнението на зададените проекти, в резултат на което фирмата държи собствено портфолио от различни патенти за разработените от тях многобройни технологии в бранша. Басейни носещи бранда Myrtha Pools, могат да бъдат видяни в над 70 държави. Фирмата е партньор и основен спонсор на FINA (Международна федерация по плувни спортове) и LEN (Европейска Лига по плуване) в басейни построени от Myrtha Pools от години се провеждат състезанията по водните дисциплини от Олимпийските игри, както и редица Световни, Европейски и други регионални и местни шампионати.

Фирмата проектира и завършва около 1500 басейна годишно, в най-различни точки на света.

За повече информация посетете: http://www.myrthapools.com/en/

Сейфтекс ЕООДСейфтекс ЕООД

През месец май 2018 г. бе открит първия в България спортен басейн, построен изцяло по технологията на Myrtha, в Бургас.

Съоръжението е покрито, с олимпийски размери 50 х 25 м и дълбочина 2 до 3 м, басейна е оборудван с допълнителна подвижна стена, която позволява да се разделя на две части, при необходимост.


  Текстил:
Sangiacomo, Matec, – Реномирани италиански производители на кръглоплетачни автомати за производство на чорапи и чорапогащи. Фирмата SANGIACOMO през последните 50 години е лидер в производството на плетачни машини за изплитане на мъжки и детски чорапи.
Сейфтекс


През 1984 фирмата навлиза и в пазара на безшевните продукти, доказвайки своята позиция на иновативен производител, целящ да подобрява технологичните си процеси постоянно. Фирмата предлага богат избор от едноцилиндрови плетачни автомати за мъжки и детски чорапи, както и опция за добавяне на устройство зашиващо пръстите на готовите чорапи. Фирмата предлага и машини за производството на бельо, спортни облекла, ношници и др.

За повече информация: www.matec.it , www.sangiacomo.it
Rosso Industrie – Производител на машини за зашиване на пръстите на готовите чорапи и машини за зашиване на други готови текстилни прудукти.
Сейфтекс
Машините Rosso са характерни с лесната работа с тях и не се изисква да се обучава специално за целта персонал и са всепризнати в сектора, като производител на машини които улесняват и увеличават производителността от 4 до 5 пъти, сравнено с конкурентни процеси.

Разработените от фирмата патентовани технологии, позволяват на Rosso Industrie да се превърне в лидер в световен мащаб за своя сектор.

За повече информация: www.rossoindustrie.it
Сейфтекс


ReB – Аспирационна техника за чорапни и други производствени линии.

За повече информация: www.reb-impianti.it


Сейфтекс
Cubotex – Производител No. 1 на кръгли багрилни апарати с центрофуга както и багрилни шкафове. Капацитети от 25 до 150 Кг. за багрене на чорапогащи, чорапи и прежди. Създадена през 1984 фирма Cubotex се е утвърдила като световен лидер в производственият си сектор, доказателство за това са многобройните големи производители (Sara Lee Group, Pompea, Filodoro, Calzificio San Pellegrino, Golden Lady, и др.) на текстилни изделия които са клиенти на фирмата още от самото и създаване.

За повече информация: www.cubotex.it
Сейфтекс


Cortese – Високопроизводителни машини за окачествяване и гладене на чорапогащи, чорапи и бельо с парна камера, IR лъчение или топъл въздух.

За повече информация: www.cortesespa.com

СейфтексElletrotermica Mucchetti – Евтини решения за малкия производител, за гладене на чорапи, чорапогащи и бельо

За повече информация: www.mucchetti-maffetti.it


Сейфтекс

Autotex – Комплексни решения за автоматизираното пакетиране на готова продукция – чорапи, чорапогащи, бельо и трикотаж. Фирмата предлага избор от полу-автоматизирани до напълно автоматизирани системи, както и изграждане на система по изискванията на клиента.

За повече информация: www.autotex.it

Сейфтекс
BTSR – Световен лидер в производството на авангардни устройства за контрол на нишката при автоматизираното производство на всички видове прежди и текстилни изделия. BTSR е основен партньор на много реномирани производители в текстилният сектор, което доказва безспорните качества на продуктите предлагани от фирмата.

За повече информация: www.btsr.it

Сейфтекс

FILMAR – Производител No.1 в Италия на най-добрите памучни прежди (100% египетски памук). Благодарение на висококачествените суровини с които фирмата работи, се произвеждат перфектно пресукани мерсеризирани прежди в богата цветова гама.

За повече информация: www.filmar.it

  Сейфтекс ЕООД

Последни новини


Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Как да изберете автомобилен товарен превозвач според вашите нужди?

Виж още..

Принтери за етикети - как да изберете подходящия за вашите нужди?

Виж още..