Областни градове

София
Дейността на фирмата се разпростира в следните основни направления: проектиране, строителство, оборудване и поддръжка на ФАМИЛНИ и обществени басейни - проектиране, доставка и монтаж за оборудване на АКВАПАРКОВЕ. Фирма Люто има изградена дистрибуторска мрежа в страната.

Собствено производство и проектиране на БАСЕЙНИ по европейски стандарти за фамилни домове. Нашите БАСЕЙНИ са едно цяло а не сглобяеми, което гарантира водоустойчивостта им и са в различни размери, които се произвеждат от висококачествени стъкломати, смоли и гелкоати.

Фирма Сейфтекс ЕООД повече от 20 години рaботен опит с внос на машини от текстилния сектор, модернизация, пресоваща техника, оборудване за винопроизводители и оборудването на водни басейни за спортни цели.

ДЖЕЙ УОТЪР ЕООД е компания на българския пазар с предмет на дейност химическа обработка и техническа поддръжка на плувни басейни и развлекателни съоръжения, както и проектиране и изграждане на басейни, спа и wellnes.

Перник
Фирма Савекс предлага проучване, консултации, проектиране, изграждане, оборудване, гаранционно и следгаранционно обслужване на изградените от нас обекти. За да предложим на клиентите си пълен инженеринг в областта на водите и изолациите, ние извършваме проучване и анализ.

София
Проектиране и изграждане на водни съоръжения - изграждане на басейни, проектиране на фонтани, проектиране на сауни, проектиране и изграждане на СПА, продажба на джакузи, балнеология. Индивидуален подход за Вашия бизнес или домашен проект за байсейн, фонтан, джакузи или сауна.

Добрич
Цялостно проектиране и изграждане на басейни и СПА центрове.Проектиране изграждане и оборудване на плувни басейни ASTRAL Испания сауни парни кабини тангенторни вани джакузи SPA центрове. Поддръжка инженеринг търговия с облицовки от стъклокерамика химикали и аксесоари за басейни.

Велико Търново
„БГ Хандел ЕООД“ е официален представител на немската фирма D&W Pool GmbH. Басейните, предлагани от нас, притежават следните качества-цената им е няколко пъти по-ниска в сравнение с тази на стандартните бетонови басейни, лесна и евтина поддръжка, бърз монтаж

Казанлък
Ръководния персонал на фирмата е съставен от професионалисти с богат професионален опит в областта на строителството, хидроизолациите и изграждане на газстанции, бензиностанции и производствени помещения. Цялостно изграждане на сгради и съоръжения - груб строеж и довършителни работи.

Спа Консулт Инженеринг е българска консултантска и инженерингова фирма с богат опит в областта на консултирането, менижирането, проектирането и изграждането на Спа и Уелнес центрове и Басейни. Ние предлагаме компетентна консултантска и мениджърска помощ доказала своята ефективност и полза.

Строителство монтаж на басейни


Изграждането на един масивен басейн обхваща множество дейности и включва различни видове механизация и специалисти. Нужно е да се извърши подробен анализ на мястото на самия басейн, да се вземат под внимание обема вода за да се изчисли тежестта на конструкцията за да се прецени какви и колко материали да се вложат.

Освен това трябва да се съобрази вида и количеството на водата за строителството на басейн. Трябва да се анализира от къде ще се направи водовземането и дали водата ще е минерална или не. Всички тези характеристики обуславят избора на пречиствателни системи за новостроящият се басейн. Ще се вземе под внимание обема за да се поставят правилните помпи за басейни, така че той да се пълни равномерно и бързо, да се изпразва своевременно, а в същото време циркулиращата през системата за пречистване вода, да е достатъчна, така че да се запази чистотата на басейна в рамките на нормалното.

Вида на строителството на басейн зависи и от желаните от клиента материали с които ще бъде облицован, дали ще бъдат вид плочки, или специална тъкан за басейни, дали ще бъде покрит или закрит басейн, и много други фактори, които трябва да бъдат ясни преди започване на строителство на басейн.


Басейни , Изграждане на басейни , Сауни , Фонтани , Хидромасажни системи
Прочети повече
Затвори

Партньори