Последни новини


Кои са основните видове осветителни тела

Виж още..

Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Виж още..

Натурална грижа за кожата с флоралните води на Eterika

Виж още..

Индустриал Импорт - Експорт Савов ЕООД  itemprop=

Индустриал Импорт - Експорт Савов ЕООД

“ИНДУСТРИАЛ ИМПОРТ-ЕКСПОРТ САВОВ” ЕООД е предприемаческа фирма, която консултира клиентите си при избора на подходящи сандвич панели с полиуретанов и други видове пълнеж, поликарбонатни плоскости и системи, профилирана ламарина, аксесоари и други материали.
Бургас, ж.к. П. Р. Славейков, бл. 7, вх. 5, ет. 4

“ИНДУСТРИАЛ ИМПОРТ-ЕКСПОРТ САВОВ” ЕООД е предприемаческа фирма, която консултира клиентите си при избора на подходящи сандвич панели с полиуретанов и други видове пълнеж, поликарбонатни плоскости и системи, профилирана ламарина, аксесоари и други материали за промишлено и индустриално строителство. Фирмата осъществя доставка и монтаж на територията на цялата страна на: панели с полиуретан, минерална вата, екструдиран полистирол, поликарбонат и др. аксесоари метални конструкции Извършва цялостно проектиране и изграждане на всякакви промишлени и индустриални обекти на територията на цялата страна. Ръководството на фирмата гарантира правилното определяне и спазване на изискванията на клиентите, от момента на получаване на запитването за оферта, през процеса на офериране, договориране, закупуване, съхранение, доставка до клиента. Крайната цел на непрекъснатия диалог с клиентите е да се постигне възможно най-висока степен на удовлетвореност на техните изисквания по отношения на качеството и надеждността на предлагания продукт. Фирмата е редовен участник в специализирани изложения за строителни материали, провеждани в ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР гр. София,Добричкия панаир и пролетния и есенния Международен панаир в гр.Пловдив. “ИНДУСТРИАЛ ИМПОРТ-ЕКСПОРТ САВОВ” ЕООД е сертифицирана по ISO 9001:2008. Внедрената система за управление на качеството отразява пълно и задълбочено предмета на дейност и приоритетите на фирмата. Ние сме приели за свое задължение да работим така, че качеството и конкурентноспособността на продуктите и услугите, които предлагаме и продаваме на клиентите си в Република България постоянно да се подобряват и да са съизмерими с европейските и световните стандарти. На всички наши настоящи и бъдещи клиенти гарантираме: законосъобразност на бизнеса, изразяваща се в спазване на примолижмото законодателство, нормативна база, местни и международни стандарти високо и постоянно подобряващо се качество на продуктите и услугите, които предлагаме Продуктова Гама панели – покривни, стенни и хладилни профилирана ламарина поликарбонат куполи Услуги Доставка на панели Монтаж на : панели и метална конструкция Изработка и монтаж на алуминиева и PVC дограма Цялостно проектиране и изпълнение на обекти ( ВИК, ОВ и други ) Консултиране и съдействие по оперативните програми на Европейския съюз

Мнения за Индустриал Импорт - Експорт Савов ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Индустриал Импорт - Експорт Савов ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Кои са основните видове осветителни тела

Виж още..

Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Виж още..

Натурална грижа за кожата с флоралните води на Eterika

Виж още..