Антоанета НВ ООД  itemprop=

Антоанета НВ ООД

Антоанета НВ ООД е фирма, работещи в сферата на търговията на строителни материали на едро и дребно. Предлаганите от нас продукти са свързани с всички строителни и ремонтни дейности.Можете да се свържете с консултант от Антоанета НВ ООД за по - подробна информация.
Строителни материали, елементи и конструкции - търговия. Бетонов възел. Антоанета НВ ООД е фирма, работещи в сферата на търговията на строителни материали на едро и дребно. Предлаганите от нас продукти са свързани с всички строителни и ремонтни дейности. Можете да се свържете с консултант от Антоанета НВ ООД за по - подробна информация. Продукти: Основни строителни материали Бяла вар Варо-циментов хоросан за зидария Варов разтвор Гипс Мозайка Пясък Цимент Чакъл Хидроизолационни материали Хидроизолационни ленти Хидроизолация Еластично битумно покритие Битумен грунд Битумни керемиди Ондулин Ръчна и машинна мазилка Машинна мазилка Перлитена мазилка Сатен гипс Варо-циментова машинна мазилка Тухли, Керемиди и Коминни тела Коминно тяло Тухли Капаци Керемиди Основни строителни материали Газобетонни Блокчета Лепило за газобетон Ел. материали Кабели и проводници Осветителни тела Сухо строителство Гипскартон Лепило за гипскартон Фугопълнител Гипсофазер Каменна вата Минерална вата Фугопълнител Профили за гипскартон Винтове за Гипскартон Дюбел-Пирони Ленти за шпакловка Окачващи елементи Ъгли за шпакловка Профили за окачен таван При нас можете да намерите както голямо разнообразие от строителни материали, така и полезни съвети. Нашите любезни консултанти ще Ви помогнат и насочат към това от което се нуждаете и ще Ви запознаят с новостите в тази сфера. В и К материали PPR тръби,части PVC тръби, части Поцинковани части Строителни лепила и замазки Лепило за плочки Замазка Саморазливна замазка Бои, Лакове, Латекси, Фасагени Валяци и инструменти Бетон-контакт Импрегнационен Грунд Лак за дърво Латекс Разредители и препарати Силиконов Грунд Цветен латекс Валяци Удължители Покривен найлон Шкурка и други Топлоизолационни материали Лепила и шпакловки за топлоизолационна система Минерална мазилка Сухи Мазилки Фасадна боя Хастарни мазилки /итонгови/ Крепежни елементи Винтове Дюбели И други. Бетонов възел: Бетоновия възел предлага производство и пласмент на бетонови и варови разтвори, както и производство на бетонови изделия. Издаваме на всички свои клиенти декларации за съответствие и предоставя сертификати за качество, както и протоколи за изпитване якостните характеристики на бетона и бетоновите разтвори, а също така предоставя сертификати за качество и декларации за съответствие за суровините и материалите за производство на бетон, които се доставят единствено от утвърдени и доказани доставчици.

Мнения за Антоанета НВ ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Антоанета НВ ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.